Băutura pe care să nu o comanzi niciodată de la McDonald’s. Avertismentul unei foste angajate

Stan Filon 02.05.2022, 16:47
Băutura pe care să nu o comanzi niciodată de la McDonald’s. Avertismentul unei foste angajate

Cu toții trebuie să știm care este băutura pe care nu trebuie să o comandăm niciodată de la McDonald’s. Celebrul restaurant nu mai are nevoie de nicio introducere. Este prezent în mai toate țările din lume, iar veniturile obținute sunt unele amețitoare. În plus, copiii îl adoră, însă nici adulții nu ar spune nu unui meniu de la McDonald’s. Cu toate acestea, o fostă angajată a vorbit despre cum se prepară unele băuturi, iar mulți au rămas îngroziți.

Aceasta este băutura pe care să nu o comanzi niciodată de la McDonald’s

Sunt discuții serioase de ani și ani la rând legate de mâncarea de la McDonald’s. Foarte mulți recunosc că este extrem de gustoasă, însă la fel de mulți spun că nu este deloc sănătoasă. S-au făcut studii și asupra cartofilor care sunt serviți în celebrele restaurante și s-a spus că nici aceștia nu ar fi tocmai sănătoși. În plus, s-a constatat că mâncarea de la McDonald’s nu prea se strică, în comparație cu alte preparate pe care le facem acasă.

Ei bine, acum a venit timpul să se vorbească despre băuturile servite la McDonald’s, după ce o fostă angajată a recunoscut că a rămas șocată să vadă cum sunt acestea preparate. Și nici nu a văzut întregul proces, deoarece această băutură vine deja aproape gata preparată, la bidon.

Aceasta este bautura pe care sa nu o comanzi niciodata de la McDonald's
Aceasta este bautura pe care sa nu o comanzi niciodata de la McDonald’s

Un fost angajat a rupt tăcerea

Vobim despre ceaiul de la McDonald’s. Nicole Wiser, o fostă angajată a celebrul lanț de restaurante, a împărtășit câteva dintre secretele din bucătărie. „Am fost manager la McDonald’s. Am lucrat acolo timp de trei ani”, spune femeia, potrivit New York Post.

Aceasta a aflat la începutul mandatului său că în restaurant se aflau două bidoane a câte 15 l de ceai. Un bidon roșu pentru ceaiul dulce și un bidon verde pentru ceaiul neîndulcit. Femeia a recunoscut că mai bea ceai de la McDonald’s, înainte să se angajeze la ei, însă acest lucru a încetat după ce a văzut cum este preparat acesta.

„Pentru fiecare bidon roșu de 15 litri  se folosea o pungă plină de zahăr”, a dezvăluit Weiser. „Aproape 500 de grame de zahăr la 3 litri și jumătate de ceai. Am încetat să beau ceai după ce mi-am dat seama de asta, deoarece este foarte aiurea”, a adăugat ea.

Părerile internauților au fost împărțite. Unii au fost uluiți de dezvăluirile făcute de fosta angajată, pe când alții au spus că este normal să se pună atâta zahăr, mai ales în restaurantele din Sudul USA, unde se pare că se bea ceai foarte dulce.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...