FOTO EXCLUSIV

Așa se comportă Lavinia Petrea de la Pro TV cu soțul procuror. Ce l-a pus să facă în plină stradă

Iancu Andreea 05.05.2021, 12:53

Lavinia Petrea, prezentatoarea Știrilor de la Pro TV, este o prezență discretă, care își trăiește viața departe de lumina reflectoarelor. Puțini sunt cei care cunosc faptul că frumoasa știristă are o familie superbă împreună cu partenerul de viață, alături de care are trei copii. Prezentatoarea Lavinia Petrea formează un cuplu cu soțul său, Romulus Varga, un celebru procuror DNA, de mai bine de șase ani. Cei doi au fost surprinși recent de către reporterii impact.ro într-o ipostază nouă.

Cum se comportă Lavinia Petrea, prezentatoarea de la Pro TV, cu soțul procuror

Atunci când te afli în lumina reflectoarelor zi de zi, încerci să îți păstrezi viața privată în intimitate. Sunt puține momentele în care Lavinia Petrea, prezentatoarea Știrilor de la Pro TV, este surprinsă alături de soțul procuror, celebrul Romulus Varga, care a instrumentat cazul Elodiei Ghinescu. Cei doi formează un cuplu de peste șase ani și au împreună o familie minunată însă sunt extrem de discreți cu relația lor. Jurnalista, care se bucură de o experiență în televiziune de aproape două decenii, a lipsit motivat de trei ori la rând de la pupitrul știrilor, dând naștere celor trei copii ai cuplului.

Chiar dacă nu obișnuiesc să se expună, reporterii impact.ro au reușit să îi surprindă pe cei doi soți în plină stradă. Se pare că aceștia au activități obișnuite ca orice familie. Lavinia Petrea și soțul său se aflau la cumpărături într-o zonă din Capitală, partenerul de viață al știristei dovedind încă o dată cât de norocoasă se poate considera vedeta Pro TV. Acesta s-a oferit să ducă pungile cu produse cumpărate din magazin, ambii întorcându-se acasă imediat după terminarea sesiunii de aprovizionare.

Lavinia Petrea și soțul procuror, surprinși la cumpărături
Lavinia Petrea și soțul procuror, surprinși la cumpărături

Cum s-au cunoscut cei doi soți. „A fost dragoste la prima vedere”

Ea este o prezentatoare de știri de succes, care până la vârsta de 37 de ani a reușit să își construiască nu doar o carieră, ci și o familie. Pe de altă parte, Romulus Varga este un celebru procuror DNA, care s-a ocupat de-a lungul timpului de numeroase cazuri importante din tribunalele românești. Totuși, când vine vorba despre dragoste, chiar și cei mai serioși cedează. Între Lavinia Petrea și soțul său totul a început încă de la prima privire. Pe când ea era o tânără prezentatoare de știri, cei doi s-au întâlnit printr-o conjunctură fericită și au decis să își dea o șansă. Între timp, Lavinia și Romulus s-au căsătorit și au împreună trei copii minunați.

Eu sunt în televiziune de 17 ani. El zice că, deși nu era telespectator fidel, mă știa de la televizor. Ne-am cunoscut în cadrul unei întâlniri informale, dar la mult timp față de momentul la care a fost lansată invitația de către șeful lui de atunci. Chiar a fost o întâlnire informală, doar că s-a întâmplat la câteva luni de când am primit invitația, pentru că pur și simplu nu am putut să ajung. A fost dragoste la prima vedere, asta o știm amândoi, a povestit Lavinia Petrea, pentru Libertatea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...