”Andreea Esca, afară de la știri!” Au cerut demisia vedetei de la Știrile PRO TV

Diana Radu 26.07.2020, 08:38
”Andreea Esca, afară de la știri!” Au cerut demisia vedetei de la Știrile PRO TV

După ce a declarat public că a fost diagnosticată cu coronavirus, Andreea Esca și-a atras o mulțime de antipatii din partea celor care nu cred în existența virusului. Cu alte cuvinte, știrista a fost acuzată că minte, drept pentru care în mediul online peste o mie de români au distribuit o petiție prin care cer demisia știristei de la PRO TV.

Mai mulți oameni cer demisia Andreei Esca de la știrile PRO TV

„Afară de la știri” este mesajul care însoțește petiția din mediul online prin care oamenii cer demisia Andreei Esca. Oamenii cred că Andreea nu mai are credibilitate după ce a dezvăluit că atât ea cât și o parte din membrii familiei sale au fost bolnavi de covid. Asta pentru că inițiatorii petiții nu cred în virus, drept pentru care o acuză pe Esca că a încercat să manipuleze opinia publică.

„Considerăm că doamna Esca reprezintă un pericol pentru opinia publică și dorim demiterea sa sau ca ea insăși să își înainteze demisia din trustul ProTV,” se arată în postarea publicată pe un grup de pe Facebook.

andreea esca, demisie, stirile pro tv
Mai mulți oameni cer demisia Andreei Esca de la știrile PRO TV

Reamintim faptul că Andree Esca a revenit la pupitrul știrilor Pro TV, după ce o absență de 13 zile. Prezentatoarea a explicat în cadrul unui interviu că atât ea, cât și soțul împreună cu fiul lor au fost infectați cu coronavirus. Vedeta știrilor de pe Pro TV, a mărturisit cu groază prin ce momente a trecut atunci când a aflat că acesta a fost dus la terapie intensivă. Aceasta susține că nu contează sistemul imunitar, deoarece virusul este foarte puternic.

„Da, am fost bolnavă de Covid-19, atât eu, cât și soțul meu, și fiul. Acum suntem bine și avem un rezultat negativ astăzi toți trei, lucrurile au fost foarte ciudate, niciodată nu te aștepți sa ți se întâmple ție. Primul care s-a îmbolnăvit a fost soțul meu… El a ieșit pozitiv, eu negativ. Imediat a fost dus la spital. Eu am decis sa rămân în izolare pentru 14 zile. I-am făcut băiatului testul și a ieșit pozitiv… La mine au apărut simptomele după 5 zile…Nu am apucat să refac noul test, iar într-o zi făceam cartofi cu usturoi. Mi-am dat seama ca nu simt mirosul de la usturoi. Am început să testez tot felul de parfumuri pe care le aveam prin casă. Mi-am dat seama că nu simt nimic, după care mi -am dat seama că pierdusem și gustul. Mi-am făcut testul mai devreme și am avut un test pozitiv și eu. Aveam roșu în gât. Nu m-am speriat, nu m-am panicat”, a spus Andreea Esca la Pro tv.

Urmăriți Impact.ro și pe