Așa arăta în tinerețe una dintre cele mai mari artiste din România. O recunoști?

Diana Radu 15.05.2020, 12:59
Așa arăta în tinerețe una dintre cele mai mari artiste din România. O recunoști?

A trecut prin multe transformări și a ajuns să fie una dintre cele mai mari artiste din România, datorită vocii sale, dar și a aparițiilor de pe micile ecrane. Este vorba despre Ozana Baranacea, iar dacă acum știm cu toții că arată uimitor după ce a slăbit, iată cum arată vedeta în tinerețe!

Cum arată Ozana Barabancea în tinerețe

Jurata de la „Te Cunosc de Undeva” a publicat pe pagina sa de Instagram o amintire prețioasă și anume o fotografie cu ea din tinerețe. Ozana este de nerecunoscut, însă chiar dacă anii și-au pus amprenta pe chipul ei, vedeta și-a păstrat multe dintre trasăturile din tinerețe, precum zâmbetul reținut.

ozana barabancea, tinerete, artista
Ozana Barabancea în tinerețe

Fotografia a adunat peste 500 de aprecieri și a stârnit mai multe comentarii în rândurile fanilor. „Tot ce rămâne în noi odată cu trecerea timpului sunt amintirile”, Ești la fel de frumoasă”, „Wow”, „Ești chiar tu?”, „Chip angelic! Și ați rămas la fel de frumoasă!”, sunt doar o parte dintre reacțiile internauților.

Deși, a dus tot timpul o luptă cu kilogramele, acum vedeta pare să fi câștigat bătălia. În 2017, Ozana Barabancea și-a micșorat stomacul și a reușit să dea jos multe dintre 114 kilograme pe care le avea la momentul respectiv. Însă, până să facă acest lucru solista a apelat la mai multe cure de slăbire care, însă nu au dat niciun rezultat.

„Mâncam compulsiv, fără să mă mai gândesc, mâncam fără să fiu conștientă de faptul că îmi fac rău și s-a întâmplat să iau proporții. Și dacă îmi spuneai că sunt grasă, mă jigneai îngrozitor și te și uram la momentul ăla. Și atunci am zis că trebuie să fac ceva, dar mă simțeam sufocată. Am ținut cură de slăbire și ajunsesem prima oară să slăbesc 40 de kilograme, după care m-am îngrășat și mai tare, apoi iar am slăbit, iar jonglatul ăsta m-a supărat și am zis stop joc, hai să ne operăm”, a povestit ea.

Vedeta Antenei 1 este fericită acum cu silueta pe care a reușit să și-o contureze. Vedeta cântărește acum 73,2 kg și se menține printr-un stil de viață echilibrat. Cu toate acestea în viața Ozanei nu a apărut niciun făt-frumos și asta pentru că nici nu-și dorește momentan, a dezvăluit chiar ea.

 

Urmăriți Impact.ro și pe