Borcea, din nou tată? Fotografia cu care Valentina Pelinel a surprins pe toată lumea

Redacția IMPACT 14.05.2020, 18:25
Borcea, din nou tată? Fotografia cu care Valentina Pelinel a surprins pe toată lumea

Valentina Pelinel a suprins pe toată lumea cu o fotografie postată pe contul său de Facebook. Imaginea este, cât se poate de explicită. Ce se întâmplă cu vedeta, se pregătește din nou să fie mamă?

Valentina Pelinel, din nou mămică?

Soția lui Cristi Borcea a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie prin care a suprins pe toată lumea. Valentina Pelinel a apărut cu burtică, ceea ce a făcut pe toată lumea să se întrebe dacă este din nou însărcinată. Fanii au rămas complet uimiți de ipostaza inedită în care s-a pozat frumoasa blondă.


Însă, imaginea s-a dovedit a fi, de fapt, una din trecut. „Sweet memories”, a scris la descrierea fotografiei, frumoasa mămică. „Doamne am crezut că sunteți iar gravidă”, a scris un internaut.

Cristi Borcea, controversatul tată a nouă copii, cu patru femei

Cristi Borcea a ținut ani la rând primele pagini ale ziarelor cu relațiile sale amoroase. A fost însurat de trei ori, divorțând de fiecare dată de soție pentru amantă. În prezent, bărbatul este căsătorit cu Valentina Pelinel, cu care are trei copii, două gemene și încă un fiu.
Dar, fostul acționar de la Dinamo mai are, la rândul său, copii și de celelalte căsnicii: doi băieţi şi o fetiţă cu Mihaela, prima soție și alti doi copii cu Alina Vidican, a doua soție. Din aventura amoroasă cu avocata Simona Dana Voiculescu a mai reieșit încă un copil, care are acum 11 ani.

Valentina Pelinel a anunțat lunile trecute că ea și Cristi Borcea au donat suma de 100.000 euro către spitalele din România, care se luptă cu pandemia:

„Dragii nostri, fiți solidari! Familia Borcea, prin eforturi personale si cu sprijinul financiar al companiilor unde acționează, a initiat procedura legala de donatie catre spitale in valoare de peste 100 000 EURO. Banii vor fi distribuiti catre spitale incepand de azi si pana la sfarsitul lunii viitoare.

Cu toate că activitatea companiilor noastre este blocată din cauza acestei pandemii, am ales sa venim în ajutorul celor din sistemul medical pentru ca noi toți să fim în siguranță și protejați. Sperăm ca gestul nostru să rezoneze cu toți cei care au această posibilitate, pentru că toți suntem implicați și doar împreună prin eforturi personale concrete, putem fi solidari. Cu cât acționăm mai repede, cu atât lucrurile vor fi mai ușor de gestionat și putem reveni la o stare de normalitate. Toți suntem egali în fața acestei pandemii”.

Urmăriți Impact.ro și pe