Apariție de senzație! Cum arată Antonia în costum de baie, după trei sarcini

Iancu Andreea 12.05.2020, 12:42
Apariție de senzație! Cum arată Antonia în costum de baie, după trei sarcini

Este frumoasă indiferent de ceea ce alege să poarte sau dacă apare cu sau fără machiaj. Antonia este cu siguranță una dintre cele mai frumoase femei din România și nu încetează să ne uimească. Vedeta s-a fotografiat purtând un costum de baie minuscul, semn că este în cea mai bună formă fizică, în ciuda celor trei sarcini.

Antonia formează un cuplu alături de Alex Velea. Cei doi se bucură să îi aibă în viața lor pe micuții Dominic și Achim, dar și pe Maya, fetița Antoniei din prima căsătorie. Cuplul s-a mutat de curând într-o casă mai mare, pe malul unui lac, în zona Pipera. Astfel, frumoasa Antonia se poate bucura de mai multă intimitate, mai ales în perioada izolării.

Antonia, ipostaze senzuale pe contul de Instagram

Foarte activă pe conturile de socializare, Antonia nu ezită să se pozeze în diferite ipostaze. Vedeta este mândră de noile implanturi mamare, pe care le etalează alături de corpul zvelt. Chiar și după cele două sarcini, Antonia arată perfect. Deși nu obișnuiește să se explice, Antonia a ținut să menționeze că alegerea de a-și schimba implanturile îi aparține în totalitate. Vedeta și-a făcut prima operație de mărire a sânilor în 2015, la opt luni de la nașterea lui Dominic. La începutul anului curent, Antonia a decis să își schimbe implanturile, decizie urmată de un răspuns față de cei răutăcioși.

Am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!

Și pentru a demonstra că este mai senzuală ca niciodată, Antonia postează tot felul de imagini în care i se dezvăluie trupul. Cea mai recentă o înfățișează purtând un costum de baie alb, ce contrastează cu bronzul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Workin on my summer body yody! ?

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia) pe

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...