Antonia a explicat motivul pentru care și-a făcut operație la sâni: ”Asta mi-am dorit”

Redacția IMPACT 19.02.2020, 11:00
Antonia a explicat motivul pentru care și-a făcut operație la sâni: ”Asta mi-am dorit”

Antonia este, fără doar și poate una din cele mai iubite și apreciate artiste din România care strînge mii de fani la concertele sale. Solista reușește să facă față cu brio vieții de mamă, cu cei trei copii ai săi, reușind să îmbine cu succes viața profesională, cu cea de personală. Vedeta a reușit chiar să ducă la bun sfârșit un lucru pe care și-l dorea de mult timp și anume o operație estetică de mărire a bustului. Ce spune vedeta despre acest proces?

Antonia, despre operația ei estetică

Cunoscuta solistă a vorbit cu jurnaliști de la publicația Click.ro despre operația ei estetică de mărire a sânilor.

„Am făcut o operaţie la sâni, iar în seara asta i-am scos la joc (n.r.-la eveniment). Am simţit nevoia să fac această schimbare. Mi-am pus implant mamar după ce l-am născut pe fiul cel mic, Achim, iar acum am mai dorit nişte modificări, pentru a avea o stare bună. Trebuie să te simţi bine cu tine şi să nu iei în considerare părerea altora”, a spus Antonia, cu ocazia premierei filmului Miami Bici.

„Miami Bici” este o producție independentă și primul proiect cinematografic ale cărui scenariu și producție poartă semnătura lui Codin Maticiuc, regia aparținându-i lui Jesús del Cerro. Lungmetrajului i s-a alăturat și Alex Coteț, în calitate de co-scenarist. Totodată, Codin joacă și rolul principal în film, alături de Matei Dima. Filmul a avut premiera deja, fiind un prilej pentru multe vedete să își facă apariția. 

Povestea filmului urmărește călătoria peste ocean, plină de peripeții, a lui Piciu (Codin Maticiuc) și Bilă (Matei Dima). Ei pleacă la Miami în mijlocul iernii, pentru a trăi atât „visul american”, cât și visul românesc de a se îmbogăți rapid. Odată ajunși în Statele Unite, cei doi intră într-o situație complicată din cauza lui Mișu, un român de cea mai joasă speță, stabilit în Florida, care deține afaceri suspecte.

 

Sursa foto: Instagram/ Antonia 

Urmăriți Impact.ro și pe