Antena 1, mişcare neaşteptată. Ce emisiuni noi intră din toamnă pe TV

Ana Anitoiu, Mihai Ianoși 26.07.2021, 17:04
Antena 1, mişcare neaşteptată. Ce emisiuni noi intră din toamnă pe TV

Antena 1 a făcut o mişcare neaşteptată. Reprezentanții televiziunii au anunțat ce show-uri intră în grila de toamnă. Printre acestea se numără și unele noi, inclusiv una la care nu s-ar fi așteptat telespectatorii fideli.

Ce emisiuni revin din toamnă la Antena 1

În primul rând, în grila de toamnă a Antenei 1 vor reveni emisiunile de prime-time ”X Factor”, cu cel de-al 10-lea sezon; ”iUmor”, cu sezonul 11, ”Asia Express”, al patrulea sezon şi un nou sezon al serialului ”Adela”.

Filmările pentru noul sezon ”Asia Express” au început în mai şi s-au încheiat în iulie. Acestea au avut loc în Turcia, Georgia, Azerbaidjan şi Israel. Show-ul va reveni pe post după o pauză de un an şi jumătate, iar prezentatoare va fi Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor, care a câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii alături de chef Sorin Bontea.

Serialul ”Adela” va continua cu cel de-al doilea sezon, începând din luna septembrie. Producția TV începuse în ianuarie anul acesta și s-a încheiat în luna iunie.

De asemenea, în cadrul unui promo TV, Antena 1 a anunțat că vor reveni din toamnă pe micile ecrane emisiunile ”Super Neatza cu Răzvan şi Dani”, ”Acces Direct” și ”Mireasa”.

Antena 1, miscare neasteptata. Ce emisiuni noi intra din toamna pe TV
Irina Fodor

Ce noutăți vor fi în grila de toamnă a Antenei 1

În afară de aceste emisiuni deja cunoscute, Antena 1 va mai difuza din toamnă primul sezon din show-ul ”Stand-Up Revolution”. Emisiunea va fi prezentată de Şerban Copoţ şi Ilona Brezoianu și va avea un juriu format din comedianţii Teo, Vio, Costel şi Dan Badea.

”Stand-Up Revolution este o emisiune foarte tare, prima din România care se adresează strict fenomenului stand-up, vin numai oameni care își doresc cu adevărat să facă asta. Avem parte de un juriu excelent, Teo, Costel, Dan Badea și Vio, practic panteonul stand-upperilor din România! Cine crede că se pricepe la stand-up sigur trebuie să treacă pe aici!”, a spus Șerban Copoț, prezentatorul ”iUmor”.

Mai mult, în această toamnă va începe și o emisiune ce în trecut a mai fost difuzată de televiziunile Pro TV şi Kanal D. Este vorba despre ”Prețul cel bun”, după formatul ”The price is right”. Din promo-ul difuzat de Antena 1 pare că prezentatorii acestui show vor fi Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu.

Emisiunea ”The price is right” a debutat în anul 1956, în Statele Unite ale Americii. Acest format reprezintă de fapt un concurs interactiv în care oamenii trebuie să ghicească cât costă unele produse în cadrul unor probe organizate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...