Anna Lesko, despre bărbatul ideal. E neaşteptat ce vrea, nu ai fi crezut: „Mă oboseşte”

Ioana Bucur 16.02.2022, 15:20
Anna Lesko, despre bărbatul ideal. E neaşteptat ce vrea, nu ai fi crezut: „Mă oboseşte”

Mereu provocatoare, mereu senzuală, emanând feminitate din toți porii, fiecare apariție a artistei este un spectacol în toată regula. Misterioasă și destul de zgârcită când vine vorba despre viața sa personală, Anna Lesko a vorbit despre bărbatul ideal, punctând ce nu ar accepta niciodată la partenerul ei de viață. Bonus, cântăreața a făcut ș o dezvăluire picantă: care este detaliul de care nu uită niciodată, chiar în timp ce gătește sau face curat prin casă: „Nu pot altfel!”.

Cum arată bărbatul ideal pentru Anna Lesko

Anna Lesko a împlinit recent vârsta de 43 de ani, însă timpul parcă nu lasă semne pe chipul său, artista fiind într-o formă de admirat. Pentru că este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc, ea este, cu siguranță, și una dintre cele mai curtate. Invitată la emisiunea „Vorbește lumea”, Anna Lesko a mărturisit că a „sărbătorit foarte frumos” de Ziua îndrăgostiților.

Având un program încărcat și, judecând după aparențe, puțini ar fi putut bănui că Anna Lesko își face singură curat prin casă, fără să aibă o menajeră, însă cântăreața a punctat că nu ar putea avea încredere în altcineva să facă lucrurile așa cum trebuie.

„Am sărbătorit foarte frumos de Valentine’s Day! (…)

Nu am menajera acasă, nu aş putea suporta aşa ceva! Eu ştiu să fac curat, am fixurile mele. Decât să stau să explic exact ce vreau mai bine fac singură. Copilul meu e şi el ordonat. Adam va fi un bărbat care va şti ce e de făcut în casă”, a spus artista.

Anna Lesko, despre bărbatul ideal. E neaşteptat ce vrea, nu ai fi crezut „Mă oboseşte”
Anna Lesko, la Vorbește Lumea

O mărturisire surprinzătoare: „Nu pot altfel”

Întrebată despre bărbatul perfect, a preferat să spună, în primul rând, ce nu ar putea tolera niciodată la un partener de viață: minciuna. Iubitul ei ideal ar trebui să fie și o persoană ordonată și ascultătoare, pentru că Anna, după cum a recunoscut chiar ea, are tendința de a da ordine:

„Dacă mă întrebi ce înseamnă un bărbat perfect pentru mine e greu! Mă oboseşte să stau să explic tot ce vreau. În primul rând, vreau să fie sincer, să nu mintă. Suport orice adevăr, dar minciună e de nesuportat! Când intră în casă, îi dau ordine: tre’ să pui aia acolo, să faci aşa, nu pot tolera dezordinea!”, a spus Anna Lesko la Vorbeşte Lumea.

Sexy, din cap până în picioare, de la prima oră. Cântăreața a mărturisit că vrea să se „simtă femeie” chiar și când gătește, așa că primul lucru pe care îl face după ce se trezește, în fiecare zi, este să se aranjeze. „Pijamaua mea e sexy, am pantaloni scurţi, mă trezesc şi mă aranjez! Nu pot altfel! Trebuie să mă simt femeie, chiar şi la cratiţă. Trebuie să fiu tot timpul aranjată”, a mai spus Anna Lesko la PRO TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...