Ce așteaptă Alexandra Stan de la o nouă relație. Artista a explicat de face de Ziua Îndrăgostiților (exclusiv)

Nicu Stan 14.02.2022, 20:24
Ce așteaptă Alexandra Stan de la o nouă relație. Artista a explicat de face de Ziua Îndrăgostiților (exclusiv)

S-a aflat ce așteaptă Alexandra Stan de la o nouă relație. De Valentine’s Day, multe celebrități sărbătoresc iubirea și se bucură de vacanțe pline de romantism, cadouri scumpe sau gesturi superbe făcute de parteneri. Alexandra Stan a explicat de face ea de Ziua Îndrăgostiților.

Alexandra Stan nu are iubit. Cum a petrece Ziua Îndrăgostiților

Alexandra Stan, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din showbiz-ul din România, petrece Valentine’s Day în studio, ținând cont că își dorește să vină cu piese noi pentru fani. Astfel, celebra cântăreață spune că sărbătorește zilnic dragostea, fără să aibă nevoie de o zi dedicată gesturilor tandre.

Frumoasa artistă a oferit un interviu în exclusivitate pentru Playtech.ro. Aceasta a spus cum vede iubirea, dar și ce așteptări are de la o relație.

Alexandra Stan nu crede in relatia perfecta
Alexandra Stan nu crede in relatia perfecta

Ce face Alexandra Stan de Valentine’s Day

”De Valentine’s Day voi fi tot în studio, pentru că voi avea o altă sesiune în care voi scrie piese cu Manuel Riva și alți 2 artiști din Londra.

Eu sărbătoresc iubirea zilnic, deci nu e neapărat o lună specială pentru mine. Eu iubesc iubirea. Respir și inspir iubire. Înseamnă viață, bucurie, sentimentul suprem”, a declarat Alexandra Stan, potrivit playtech.ro.

Cântăreața nu crede în relația perfectă

În plus, cântăreața crede că nu există relația perfectă, iar rețeta succesului unui cuplu ține de mai mulți factori.

„Nu există relația perfectă. E vorba de un dans în doi. De compromisuri, dar de mult respect, încredere, înțelegere și iubire, bineînțeles”, a mai spus Alexandra Stan.

Alexandra Stan a renunțat să-l mai aștepte pe Făt Frumos

De asemenea, cântăreața spune că nu îl mai așteaptă pe Făt Frumos, pentru că acesta nu există decât în povești. Artista a revenit cu picioarele pe pământ.

„Cred că înainte visam la Făt-Frumos. Acum sunt mai realistă. E vorba de conexiune, de timing, de principii, de multe alte lucruri profunde”, a precizat Alexandra Stan.

Alexandra Stan este singură

Pe de altă parte, îndrăgita artistă a recunoscut că nu are pe cineva apropiat în această perioadă.

„Iubesc viața, iubesc oamenii, iubesc, da, dar nu pe cineva în mod deosebit”, a mai declarat Alexandra Stan, pentru sursa citată mai sus.

Când s-a lansat în muzică Alexandra Stan

Alexandra Stan a crescut ca artist sub ochii fanilor, dar și ca om. Vedeta a devenit cunoscută în anul 2009, când a lansat piesa „Lollipop”, care a adus-o în atenția românilor. Ulterior, aceasta a lansat piesa „Mr. Saxobeat”, care a făcut să se audă de ea și peste hotare.

Astfel, Alexandra Stan se bucură de o mulțime de fani, atât în țară, cât și în străinătate. Alexandra Stan a lansat primul album în 2011, „Saxobeats”, care s-a vândut în mai multe țări, printre care Finlanda, Elveția și Germania.

Urmăriți Impact.ro și pe