Cum o cheamă în buletin pe Anna Lesko. Puţini ştiu acest lucru despre superba cântăreaţă

Iancu Andreea 13.02.2022, 19:02

Anna Lesko este, fără dar și poate, una dintre cele mai senzuale vedete din showbizul autohton. Frumoasa de origine ucraineană, născută însă în Republica Moldova, reușește să stârnească imaginația bărbaților în toate ipostazele în care apare. Misterioasă, artista ascunde unele secrete, mai puțin știute chiar și de fanii săi. Puțini sunt cei care cunosc cum o cheamă, de fapt, în buletin, pe Anna Lesko. Vedeta are un nume complet neașteptat.

Care este numele din buletin pe care îl poartă Anna Lesko

În urmă cu aproximativ o lună de zile, Anna Lesko a aniversat frumoasa vârstă de 43 de ani, însă oricine o cunoaște poate afirma fără ezitare că vedeta nu își arată vârsta. Senzuală, cuceritoare și misterioasă, aceasta ascunde numeroase secrete, printre care și numele din buletin, pe care puțini știu că îl poartă. Anna Lesko este doar varianta folosită pe scenă, însă în acte, artista are un prenume și un nume de familie care întăresc originile sale de peste Prut.

Multe vedete din România au ales să folosească porecle sau prescurtări ale numelor lor din buletin atunci când sunt pe scenă. Ușor de pronunțat și reținut, nici numele Annei Lesko nu se abate de la această regulă. Mai cu seamă cel din din acte este extrem de greu de înțeles de către români, având în vedere că are origini ucrainene, țară din care își are rădăcinile etnice vedeta. În realitate, Anna Lesko este, de fapt, Anna Stepvania Lyzhcko.

Cum o cheamă pe Anna Lesko în buletin
Anna Lesko, o apariție mereu răvășitoare
foto – Instagram

Ce alte vedete au cu totul alt nume în buletin

Însă Anna Lesko nu este singura celebritate din țara noastră care a ales să nu folosească numele din acte și în lumea spectacolului. O listă întreagă de vedete au considerat mai simplă alegerea unui nume de scenă, care să îi ajute să fie recunoscuți de către fani.

Puțini sunt cei care știu că Speak este, de fapt Ștefan Sprianu, în timp ce pe Zanni îl cheamă Zannidache Hubert Edmond, iar rapperul Spike are în buletin numele de Paul Mărăcine. De asemenea, Jo, cântăreața care s-a lansat în muzică datorită X Factor, se numește Ioana Bianca Anuța. Ruby este, de fapt, Ana Claudia Grigore în buletin, în timp ce Randi este Andrei Ropcea.

Anna Lesko, trup de invidiat, la 43 de ani. Care este secretul vedetei

Dincolo de numele spectaculos din buletinul Annei Lesko, vedeta nu mai contenește a uimi cu formele sale de invidiat. La 43 de ani, artista afișează o siluetă impecabilă, care se adaugă la aerul cuceritor caracteristic, cu care electrizează pe toată lumea atunci când pășește într-o încăpere. Anna Lesko reușește să se păstreze în formă datorită grijii pe care o acordă alimentației și sportului.

Vedeta recunoaște că nu consumă dulciuri, fiind printre norocoșii care nu apreciază deserturile, iar în privința mâncărurilor, frumoasa basarabeancă preferă să consume aproape orice, cu excepția pâinii și a prăjelilor. Totodată, mișcarea are un efect spectaculos asupra trupului Annei, care se dezvăluie tonifiată și strălucitoare la fiecare apariție.

„Pâine nu mănânc de foarte mulți ani.(…) Mănânc aproape orice, dar încerc să nu amestec. Mănânc tot ce e verde: brocoli, sparanghel, fenicul. Mănânc foarte multe chestii bogate în toate cele și multe ciorbe. Mai puțin prăjeală și foarte mult pește. Acesta nu se numește regim, e un mod de viață sănătos. Dulciurile nu prea-mi plac și ăsta cred ca este un plus pentru mine. Mănânc și fasole verde, mazăre, năut, linte”, declara Anna Lesko în cadrul unui interviu.

În plus, frumoasa artistă radiază de fericire și datorită fiului său, Adam, cu care petrece majoritatea timpului. Și pentru a demonstra tuturor că vârsta este doar o cifră, Anna Lesko se fotografiază tot mai des în ipostaze senzuale, dezbrăcată de inhibiții, în mediul online.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...