Anghel Damian, dezvăluiri despre relația cu Lia Bugnar. Cum se înțelege iubitul lui Theo Rose cu fosta parteneră VIDEO (Exclusiv)

Anca Manolica 26.08.2022, 09:07

Anghel Damian și Lia Bugnar au fost împreună vreme de aproape nouă ani. Cei doi s-au despărțit recent, iar celebrul scenarist și regizor român iubește din nou. El a început deja o nouă relație cu artista Theo Rose. Iată cum se înțeleg cei doi foști parteneri, mai ales din producția noului serial Clanul, regizat de Anghel Damian, fac parte atât Theo Rose, actuala iubită, cât și fosta lui parteneră de viață, Lia Bugnar. Dezvăluiri făcute Anghel Damian, în exclusivitate pentru Playtech-Impact.

Fosta și actuala iubită a lui Anghel Damian, colege pe platoul de filmare

Anghel Damian a trăit o frumoasă poveste de iubire cu Lia Bugnar, în ciuda faptului că între ei era o diferență de 23 de ani. Despărțirea dintre cei doi avea să surprindă pe multă lume, mai ales că ei au avut o relație extrem de discretă în toți acești ani.

Cu toate că au ales să se despartă după aproape nouă ani de zile, ei continuă să lucreze împreună. Regizează noul serial de la Pro TV, Clanul, proiect în care este implicată și actuala iubită a lui, cântăreața Theo Rose. De altfel, aici este și locul în care celebrul scenarist a cunoscut-o pe artistă.

Anghel Damian și Lia Bugnar
Anghel Damian și Lia Bugnar

Cum se înțelege iubitul lui Theo Rose cu fosta parteneră

Tânărul actor și-a asumat despărțirea de îndrăgita actriță, Lia Bugnar, și recent a vorbit despre proiectul pe care îl are cu fosta iubită. El spune că sunt doi oameni maturi, care se admiră reciproc, și continuă să colaboreze foarte bine în plan profesional.

„Pentru niște oameni maturi, care se admiră reciproc, este firesc să poți continua o relație profesională exact în termenii în care ea a fost dezvoltată.

În general, în toate contextele de lucru există o separație foarte limpede între viața profesională și viața personală și atâta vreme cât noi suntem maturi și înțelegem situația în întregime, nu există niciun soi de problemă.”, a mărturisit Anghel Damian, în exclusivitate pentru Playtech- Impact.

Alături de Lia Bugnar, Anghel Damian a decis să pună bazele unui proiect original la care continuă să lucreze împreună. Chiar dacă acum este implicată și Theo Rose, actuala lui iubită.

În ceea ce o privește pe noua parteneră de viață, celebrul actor și scenarist a ales să păstreze discreția și să nu vină cu prea multe detalii despre viața lor privată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...