Cum au fost surprinși Theo Rose și Anghel Damian la malul mării. Cât de gelos este iubitul cântăreței

Andra Daoud 14.08.2022, 08:02

Theo Rose este una dintre cele mai de succes cântărețe din România, iar acest lucru se traduce prin numeroase concerte și evenimente. Artista este invitată să cânte la o mulțime de evenimente și petreceri private, iar iubitul ei, Anghel Damian, nu o scapă deloc din ochi. Cum au fost surprinși recent cei doi, la malul mării, și ce gest l-a dat de gol pe regizor.

Theo Rose și Anghel Damian, surprinși la malul mării

Este o perioadă încărcată din punct de vedere profesional pentru Theo Rose. Artista este invitată să cânte la numeroase evenimente, iar recent a avut un recital pe litoral, într-un restaurant renumit de la malul mării. Iubitul ei, Anghel Damian, nu a lăsat-o singură, ci a mers cu ea la concert.

Cei doi se află la începutul relației, iar iubitul artistei este foarte protectiv cu ea, unii ar spune chiar gelos. Scenaristul și regizorul serialului „Clanul” de la Pro TV nu și-a scăpat iubita din ochi nicio secundă. Până să urce pe scenă, au stat numai împreună, iar cât timp Theo Rose s-a aflat la microfon, Anghel Damian a sorbit-o din priviri, din culise.

După ce a terminat recitalul, cântăreața a mai stat să facă poze cu fanii și să dea autografe, iar iubitul ei a urmărit-o tot din umbră și s-a asigurat că nu face nimeni un gest greșit la adresa ei.

Cum au fost surprinsi Theo Rose si Anghel Damian la malul marii. Cst de gelos este iubitul cantaretei
Theo Rose s-a afisat pentru prima data alaturi de Anghel Damian

Theo Rose și Anghel Damian, colegi pe platorurile de filmare

Povestea de dragoste dintre Theo și Anghel ar fi început pe platourile de filmare ale serialului „Clanul”. Anghel Damian este scenaristul și regizorul serialului care va începe în curând la Pro TV, iar Theo are și ea un rol în serial. Artista își împarte, așadar, timpul între muzică și actorie și se descurcă de minune, având în vedere că este primul ei rol.

De altfel, Codin Maticiuc, bun prieten cu Anghel Damian, a dezvăluit recent că regizorul o laudă constant pe Theo Rose pentru prestația ei actoricească. Codin joacă și el, la rândul său, în serial, și spune că artista a impresionat întreaga echipă de filmare, începând cu regizorul, care îi este și iubit și care a remarcat-o imediat.

„E foarte drăguț, din mai multe puncte de vedere. E foarte talentată și asta-mi tot spunea regizorul Anghel Damian: ‘Te gândești… n-a jucat niciodată nicăieri, n-a făcut cursuri, ați luat-o că e drăguță, că e super pe val, că e nume, că ai nevoie și de așa ceva’. Și el îmi zice: ‘Nu, vezi că la casting am luat-o și e supertalentată’. Mi-a zis de vreo 10-15 ori, îmi tot repeta asta.

Și am văzut-o că joacă foarte, foarte bine. Intră imediat în personaj. Nu știu când are timp să și învețe. Că vine tot timpul cu textul învățat. Mi se pare foarte tare.

Să filmezi cu ea e foarte mișto. N-am avut foarte multe interacțiuni pentru că personajele noastre nu interacționează foarte mult. Dar am avut. Chiar scena în care m-am tăiat eram cu ea. E foarte mișto în pauze. Știi, că în pauze, cu actorii, cu unul te înțelegi mai bine, cu alții… Noi doi în pauză… mai facem o prostie, un TikTok, facem glume. Toate prostiile le facem eu cu Theo”, a spus Codin Maticiuc, potrivit Ciao.

Urmăriți Impact.ro și pe