Andreea Raicu a postat o poză cu ea goală pe net, iar reacțiile au curs cu sutele. Ce i-au transmis Andreea Esca și Mihaela Rădulescu

Iancu Andreea 15.05.2021, 19:42

Andreea Raicu și-a propus să dovedească faptul că poate să iasă din zona de confort și a postat o poză cu ea goală, pe net. Ședința foto, care a avut loc în timpul izolării, o dezvăluie pe vedetă într-o ipostază extrem de senzuală, feminină, dar în același timp lipsită de inhibiții, lăsând să i se observe trupul fără cusur, pe care orice femeie de peste 40 de ani și l-ar dori. Mai multe vedete, printre care Andreea Esca și Mihaela Rădulescu, au reacționat în urma postării de pe Instagram.

O poză cu Andreea Raicu goală face furori pe net

Una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc, Andreea Raicu, a apărut pe net într-o postură care a stârnit reacții în rândul internauților, după ce a împărtășit cu fanii o poză cu ea goală. Cu un trup de invidiat chiar și la 43 de ani, fosta vedetă de televiziune dovedește că feminitatea și senzualitatea fac casă bună, mai cu seamă atunci când sunt surprinse în imagini de un fotograf profesionist. Andreea și-a dezvăluit silueta fără cusur, iar vedete precum Andreea Esca și Mihaela Rădulescu au lăsat în comentarii reacția lor.

Din perioada în care eram închiși în casă☺️ Mulțumesc @alexgalmeanu și @iulia.sas, we really had fun that day și mă bucur că m-ați convins să pozez fără măști. Le pun la cutia cu momente frumoase din afara zonei de confort că tot ăsta a fost trendul predominat în acestă perioadă. Mai avem și altele și mai și. Să le postăm sau….??, a scris Andreea Raicu pe contul său de Instagram, în descrierea imaginii care a făcut furori pe internet.

Imaginea completă cu Andreea Raicu o puteți vedea în galeria noastră foto AICI

 

Ce au scris Andreea Esca și Mihaela Rădulescu în comentarii, după postarea vedetei

Apariția neașteptată a Andreei Raicu, complet goală pe internet, a stârnit un val de reacții în rândul internauților, care s-au grăbit să îi transmită vedetei impresiile și gândurile lor. De asemenea, două dintre cele mai cunoscute femei din România au ales să comenteze în dreptul imaginii cu vedeta. Andreea Esca i-a transmis frumoasei șatene că apreciază ipostaza inedită, notând „Like” în comentarii. De asemenea, Mihaela Rădulescu, o altă româncă ce uimește cu forma de invidiat, a scris „Superbă” în dreptul postării.

Inclusiv fanii au felicitat-o pe Andreea pentru apariția sa, pe care alții o consideră vulgară sau lipsită de sens în contextul notorietății de care vedeta se bucură oricum.

Când corpul e artă și nu apare vulgar! Felicitări! (…) Superbă poza, superb mesajul, trebuie să ne iubim corpul. Felicitări pentru atitudine și asumare! (…) Superbă fotografia! Să mai vină!! (…), a comentat un urmăritor.

De ce ai posta poze de genul ăsta?, a ținut un alt urmăritor să precizeze.

De ce in felul acesta si tu? Bineînțeles, apreciez, îmi place sa privesc….. Dar…., a remarcat un altul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...