Andreea Raicu, apariţie de zile mari la emisiunea lui Măruță. Ce i-a spus prezentatorul vedetei care i-a luat locul la Pro TV

Iancu Andreea 08.02.2021, 15:28

Horia Brenciu anunța în urmă cu puțin timp prezența sa la emisiunea lui Măruță alături de frumoasa Andreea Raicu. Cei doi l-au înlocuit în platoul de la Pro TV pe Cătălin Măruță, care se află în carantină acasă. Horia și Andreea au reușit să surprindă publicul telespectator, dar și pe moderatorul Măruță, care i-a urmărit în direct, din confortul sufrageriei sale.

Andreea Raicu și Horia Brenciu la emisiunea lui Măruță

Încă de la vestea că Horia Brenciu va prezenta emisiunea lui Măruță alături de Andreea Raicu se prevestea o ediție de zile mari. Ambele vedete au experiență în moderarea emisiunilor, iar carismaticul artist știe să întrețină mereu atmosfera, oriunde ajunge. De această dată, proaspătul cuplu de televiziune a reușit să îl impresioneze inclusiv pe Măruță, care i-a urmărit de acasă, fiind izolat pentru încă șapte zile din pricina diagnosticului de Covid-19. Prezentatorul de la Pro TV a apreciat prestația celor doi și le-a transmis felicitările sale.

Ne simţim mult mai bine. Mă bucur că telespectatorii se pot bucura de frumoasă Andreea Raicu şi de simpaticul Horia Brenciu. Momentul a fost foarte frumos. Andreea, eşti superbă, a spus Cătălin Măruţă.

Surprizele s-au ținut lanț încă de la începutul ediției, Horia Brenciu și Andreea Raicu alegând să îl surprindă pe Măruță cu o piesă interpretată în direct. Deși cântărețul este cunoscut pentru înclinațiile sale spre coveruri celebre, despre Andreea Raicu nu știm să aibă veleități în zona muzicală. Totuși, vedeta s-a încumetat și a cântat alături de Horia cunoscuta piesă „Ani de liceu”.

Avem o dedicaţie pentru tine. Nici mie nu îmi vine să cred că m-a făcut să cânt, a spus Andreea Raicu.

Andreea, pentru prima oară în viaţa ei, va cânta o melodie, a spus şi Horia Brenciu.

Andreea și Horia i-au făcut o dedicație specială lui Cătălin Măruță
Andreea și Horia i-au făcut o dedicație specială lui Cătălin Măruță

Cum se simte familia Măruță după ce toți cei patru membrii au fost confirmați cu Covid-19

În urmă cu o săptămână, Cătălin Măruță anunța că este pozitiv pentru Covid-19. Alături de el, Andra și Eva Măruță au primit și ele același diagnostic, în timp ce David a fost și el testat pozitiv ulterior. De la primirea veștii, fanii familiei Măruță au fost interesați să afle cum se simt cei patru. Din fericire, starea de sănătate a fost bună, în majoritatea zilelor toți membrii simțindu-se bine. Totuși, Andra a fost singura care s-a confruntat cu dureri musculare, care însă au dispărut după câteva zile.

Pot spune că mă simt bine… Dacă va continua tot așa voi putea spune că am trecut ușor peste COVID. Am o tuse, mai am stări de febră seara și, da, am rămas fără gust și fără miros. Este foarte ciudată starea asta. Am făcut test și aseară și am ieșit pozitiv, deci trebuie să stau în izolare aceste 14 zile. Andra are și dureri musculare. Cea mai energică dintre noi este Eva. David ne spune zilnic să îi facem și lui teste, pentru că el este departe de noi. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis mesaje de suținere,  dezvăluia Cătălin Măruță, înainte ca David șă fie și el confirmat cu virusul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...