Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr, colaborare surpriză?! Vedeta a recunoscut: „Nu e nicio problemă”

Ioana Bucur 19.01.2022, 08:51
Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr, colaborare surpriză?! Vedeta a recunoscut: „Nu e nicio problemă”

În timpul mariajului lor, întreaga țară a fost cu ochii pe ei. Au fost considerați, timp de aproape un deceniu, un cuplu perfect, un model de urmat. Din nefericire, povestea lor de dragoste s-a sfârșit cu un divorț în jurul căruia au existat zvonuri legate de infidelitate. Cu toate astea, vor fi veșnic legați unul de celălalt, fiind părinți dedicați fiicei lor, Violeta. Acum, prezentatoarea a făcut o mărturisire neașteptată. Ce șanse există ca Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr să pregătească o colaborare surpriză.

Ar putea Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr colabora vreodată?

Americanii i-au avut pe Angelina Jolie și Brad Pitt, românii, pe Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. Au fost căsătoriți mai puțin de un deceniu, cei doi separându-se definitiv în 2013, însă motivele divorțului sunt și astăzi dicutate și dezbătute în spațiul public. Cu toate că nu a spus niciodată exact care a fost cauza despărțirii de celebrul artist, mulți spun și cred că ar fi fost vorba despre infidelitate.

Andreea Marin a evitat să vorbească prea mult în spațiul public despre fostul ei soț. Prezentatoarea a fost invitată recent la emisiunea lui Teo Trandafir, unde a făcut o mărturisire neașteptată.

Întrebată dacă ar fi dispusă să colaboreze cu Ștefan Bănică Jr, Marin a punctat că ea și artistul s-au despărțit doar pe plan personal și că, teoretic, o colaborare profesională nu ar fi niciodată exclusă. Cu toate astea, a adăugat ea, unele lucruri nu ar trebui să facă trecerea de la teorie la practică.

„Nu am făcut altceva decât să ne despărţim în viaţa privată, nu e nicio problemă să colaborăm. Teoretic, practic nu pot să spun. E mai bine uneori să rămânem cu teoria”, a spus Andreea Marin, la „Teo Show”.

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr
Andreea Marin

„Asemănările dintre noi sunt uimitoare, parcă suntem trase la indigo”

De aproape cinci ani, prezentatoarea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu. Întrebată dacă o eventuală căsătorie ar îngrădi-o cumva, Andreea Marin a dezvăluit că nu se pune problema de așa ceva. Cu toate astea, vedeta a precizat că nu se grăbește să facă acest pas important prea curând.

„Nu, nici gând de vreo îngrădire. Toate la timpul lor. Nu e nicio grabă.”, a declarat prezentatoarea TV pentru Click!.

Când vine vorba despre fiica sa, Violeta, Andreea Marin radiază de fericire și mândrie. Vedeta a spus că adolescenta a a luat tot ce este mai bun atât de la mama ei cât și de la tatăl său.

„Ea nu știe, căci nu m-a cunoscut la vârsta ei, dar asemănările dintre noi sunt uimitoare, parcă suntem trase la indigo.

Este descurcăreață, serioasă cu treaba ei, se gândește la viitor, sensibilă și talentată în mai multe direcții. Sănătate să avem și va face multe lucruri bune cu viața ei, ajutându-i și pe cei din jur, am mare încredere în ea”, a mai spus Andreea Marin.

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr au fost căsătoriţi timp de şapte ani şi au divorţat la începutul anului 2013.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...