Andreea Marin şi Adrian Brâncoveanu s-au logodit? Detaliul care o dă de gol pe frumoasa prezentatoare

Andra Daoud 10.01.2022, 09:38

Andreea Marin și afaceristul Adrian Brâncoveanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de câțiva ani. Chiar dacă „Zâna” a declarat că nu se gândește la căsătorie, un detaliu care apare într-o fotografie publicată recent sugerează că cei doi și-au dus relația la nivelul următor. În plus, Andreea Marin a spus că iubitul ei i-a făcut cea mai frumoasă surpriză anul trecut, de ziua onomastică.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu s-au logodit?

Andreea Marin și iubitul ei par să își fi dus relația la următorul nivel. Cel puțin așa cred cei care au văzut cea mai recentă fotografie postată de vedetă și au remarcat un inel misterior pe degetul ei. Bijuteria i-a dus pe mulți cu gândul la logodnă, ba chiar unii s-au grăbit să o felicite pe Zâna Surprizelor și să îi transmită urări de bine.

Vedeta de televiziune și omul de afaceri Adrian Brâncoveanu, cu care are o relație de patru ani, au început anul 2022 cu o vacanță la munte. Andreea Marin a publicat câteva fotografii, iar zâmbetul de pe chipul ei arată că este mai fericită ca niciodată. Într-una dintre fotografii, prezentatoarea apare alături de iubitul ei, iar pe degetul vedetei se poate observa un inel, despre care mulți cred că este unul cu o semnificație deosebită.

Andreea Marin şi Adrian Brâncoveanu s-au logodit? Detaliul care o dă de gol pe frumoasa prezentatoare
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, în timpul vacanței la munte

„Mi-a făcut un dar minunat anul acesta, de Sfântul Andrei”

Zâna Surprizelor este ea însăși surprinsă uneori, iar iubitul ei are grijă să facă gesturi care să îi aducă zâmbetul pe buze. În urmă cu câteva zile, vedeta declara că anul 2021 s-a încheiat cum nu se poate mai frumos pentru ea: și-a sărbătorit atât ziua onomastică, cât și pe cea de naștere, iar fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr. a împlinit 14 ani. Partenerul ei, Adrian Brâncoveanu, a surprins-o în cel mai plăcut mod, după cum a povestit chiar ea:

Partenerul meu mi-a făcut un dar minunat anul acesta, de Sfântul Andrei. Rămâne pentru sufletul nostru, nu simt nevoia să împart această poveste cu nimeni. (…) Dacă e să mă duc în zona personală, cele mai frumoase două zile din an au fost cea în care Violeta a împlinit 14 ani și Sfântul Andrei, când am avut parte de o surpriză foarte frumoasă din partea lui Adrian, a mărturisit Andreea Marin la începutul anului.

Andreea Marin a avut trei mariaje eșuate, de-a lungul timpului, și spune că nu se grăbește să ajungă și a patra oară la altar. De primul soț a divorțat când era foarte tânără, din cauză că își doreau să urmeze trasee profesionale diferite, iar el a plecat la studii în străinătate. Al doilea mariaj a fost cel cu Ștefan Bănică Jr., care a durat 7 ani și în urma căruia s-a născut Violeta, fiica lor care a împlinit recent 14 ani.

A treia căsătorie a fost cea cu turcul Tuncay Ozturk, mariaj despre care Andreea Marin spune că a fost o greșeală și că nu vrea să își mai aducă aminte de acea perioadă din viața ei.

Urmăriți Impact.ro și pe