Andreea Marin, noi dezvăluiri din fostele căsnicii. “Nu stai într-o relaţie când totul este un chin”

Iancu Andreea 31.01.2021, 17:11

O prezență extrem de discretă în privința vieții sale personale, Andreea Marin a vorbit recent despre fostele căsnicii, alături de celebrul Ștefan Bănică Jr. dar și de turcul Tuncay Ozturk. Vedeta, proaspăt revenită pe micile ecran, în cadrul emisiunii „Nu există nu se poate”, la TVR 2, a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața sa în calitate de soție.

Andreea Marin, despre căsătoria cu Ștefan Bănică Jr. și Tuncay Ozturk

Frumoasa prezentatoare are o carieră de succes, pe care și-a construit-o în ani de muncă și devotament pentru public. Totuși, privind în urmă, viața amoroasă a Andreei nu pare la fel de luminoasă. În ciuda faptului că relația sa cu Ștefan Bănică Jr., primul soț, a culminat cu nașterea fiicei sale, Violeta, Andreea Marin pare într-o continuă căutare a sufletului pereche. Cuplul format de Andreea cu Ștefan Bănică Jr. a fost învăluit în mister, de-a lungul timpului apărând mai multe zvonuri cu privire la caracterul violent al artistului față de femeile din viața sa. Pe de altă parte, Andreea s-a bucurat de aprecierile soacrei sale, doamna Sanda Vlad-Lițeanu.

După șapte ani de căsnicie alături de Ștefan, Andreea a încercat să își găsească sufletul pereche în persoana lui Tuncay Ozturk, pe care l-a cunoscut în timp ce încerca să scape de durerile de spate. Alături de acesta a petrecut patru ani de mariaj, timp în care ambii parteneri păreau fericiți. Totuși, ruptura s-a produs, iar Andreea și Tuncay și-au sus adio după un schimb de replici pe internet. Mesajele celor doi lăsau să se înțeleagă că turcul nu a reușit să se ridice la așteptările vedetei, în ciuda relației bune pe care o avea cu fiica și chiar cu fostul soț al Andreei.

Andreea privește totul ca pe o lecție de viață
Andreea privește totul ca pe o lecție de viață

Ce dezvăluie Andreea Marin despre fostele căsnicii

După aceste două eșecuri, Andreea pare să își fi învățat lecția. Vedeta iubește din nou, Adrian Brâncoveanu fiind partenerul său de viață, însă alături de care nu a mai făcut până acum pasul către căsnicie. Andreea Marin a vorbit despre concluziile la care a ajuns după două mariaje și mărturisește că privește viața cu mai multă degajare.

Nu trebuie să stai într-o relaţie în care totul este un chin. Poate îţi este rezervată o altă viaţă, una mai bună, alături de altcineva. Mulţi oameni se tem de singurătate. Singurătatea e când o laşi să vină asupra ta. Dacă te înconjori de oameni frumoşi, de cărţi, de lucruri pe care le construieşti asta nu te poate afecta. În final, pe tine trebuie să te bazezi.

Familia, prietenii sau publicul nu trăiesc în pielea noastră, în sufletul nostru. Sunt persoane din exterior care pot avea doar o părere. Nu trăiesc ei durerile noastre, aşa că nu au de ce să îşi dea cu părerea. Pot doar să dea un sfat, atât. Eu sunt puternică din punctul ăsta de vedere, am o intuiţie bine dezvoltată. Când nu se mai poate nu e o ruşine. E doar o întâmplare a vieţii să te desparţi, nu e un stigmat, a spus Andreea Marin, la Canal33.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...