Ce pățea Andreea Marin din cauza lui Ștefan Bănică. ”Dacă îi răspundea, pac, o lovea”. Umilințele îndurate

Stan Filon 14.11.2020, 15:51
Ce pățea Andreea Marin din cauza lui Ștefan Bănică. ”Dacă îi răspundea, pac, o lovea”. Umilințele îndurate

Ștefan Bănică Jr este un artist foarte bine cunoscut la noi în țară. S-a iubit cu cele mai frumoase femei din România, dar multe dintre relațiile sale s-au terminat brusc, iar asupra sa mereu a planat acuzațiile de violență domestică. Chiar dacă nu multe dintre ele au vorbit cu subiect și predicat despre cele petrecute acasă, există mărturii ale unor apropiați ai artistului.

Andreea Marin era jignită și lovită de Ștefan Bănică Jr, acuză un apropiat al cuplului

Unul dintre aceștia este Sabin Ivanof, care a fost prieten cu Ștefan Bănică Jr timp de mai bine de 20 de ani. Acesta a asistat la multe scene violente. Prietenul de familie a făcut dezvăluiri tulburătoare din timpul mariajului lui Ștefan Bănică Jr. cu frumoasa Andreea Marin.

Acesta spune că Andreea Marin era mai mereu supărată și de multe ori o găsea plânsă și mereu spunea că va divorța, ceea ce s-a întâmplat într-un final. Artistul nu suporta să fie contrazis, iar când nu mai avea argumente logice împotriva Zânei trecea la jigniri, după cum susține Sabin Ivanof.

Stefan Banica Jr, violent si cu Andreea Marin
Stefan Banica Jr, violent si cu Andreea Marin

”Dacă Andreea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea”

”(…) Știu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea. Dacă Andreea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este.

El, ca să îmi răspundă mie, a făcut interviul ăla în care şi-a băgat familia în faţă. I-am făcut de atâtea ori morală, eu, între patru ochi. Sunt amănunte nesemnificative. Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă. Plângea de faţă cu noi, am văzut-o de nenumărate ori plânsă şi când venea acasă spunea că divorţează. Problemele cu agresivitatea faţă de Andreea au fost dintotdeauna. Am fost într-o vacanţă la Madrid în 2007. Ei s-au căsătorit în 2005. Eu cu Simona am fost la muzee şi Andreea era singură pe stradă, plângea. El era la sală, îl durea în fund”, mărturisea Sabin Ivanof, care până la urmă a ajuns în instanță cu Ștefan Bănică Jr, din cauza unui bloc ridicat de ei doi.

Cea care a mai povestit despre episoadele violente a fost regretata Cristina Țopescu. Vedeta de televiziune a recunoscut că Ștefan era un tip violent și a povestit un episod înfiorător. ”Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătărie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă”, mărturisea regretata Cristina Țopescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...