Andreea Marin, mărturie despre ce s-a întâmplat cu fiica ei, Violeta. ”A înțeles și a reacționat matur”

Ioana Bucur 31.12.2020, 17:08
Andreea Marin, mărturie despre ce s-a întâmplat cu fiica ei, Violeta. ”A înțeles și a reacționat matur”

A încheiat un an bizar, marcat de obstacole la tot pasul. Andreea Marin a făcut o mărturisire neașteptată despre ce s-a întâmplat cu fiica ei, Violeta, în ultimele luni. Vedeta a fost mândră de reacția adolescentei: „A înțeles și a reacționat matur”.

Andreea Marin, dezvăluire emoționantă despre ce s-a întâmplat cu fiica ei

Cu puțin timp înainte să își ia rămas-bun de la tot ce a însemnat anul 2020, Andreea Marin a tras linie și a făcut bilanțul. Ca toți ceilalți, și ea s-a lovit de numeroase obstacole, a pierdut ocazii importante. Cu toate astea, vedeta a dezvăluit că 2020 a avut și părți bune, dând câteva exemple, într-un interviu acordat VIVA!.

Restricțiile și măsurile de protecție impuse în contextul pandemiei ne-au schimbat complet viața, iar printre cei mai afectați de izolare și distanțare socială au fost adolescenții. Andreea Marin a dezvăluit, însă, că fiica sa, Violeta, a înțeles gravitatea situației și a reacționat exemplar:

„Are 13 ani aproape și îmi seamănă mult: îi merge mintea, e curioasă, conștientă și responsabilă. A înțeles rapid, a pus umărul, a reacționat matur”, a spus vedeta, pentru sursa citată.

Andreea Marin și fiica ei, Violeta
Andreea Marin și fiica ei, Violeta

Pentru ce este recunoscătoare Andreea Marin, la finalul anului 2020

Anul pandemiei a însemnat pierderi financiare uriașe pentru artiști și oamenii din televiziune. Vedeta a dezvăluit că a fost la un pas să cedeze, din cauza oboselii acumulate. I s-au închis uși, însă altele s-au deschis: „Eu am încredere în Cel de Sus. Are grijă de mine mereu”.

„Nimeni nu își dorește boală, nesiguranță, lipsuri. Dar pandemia a adus și șansa de a înțelege lucruri lăsate mereu în plan secund, un alt gen de responsabilitate și deschidere, am cunoscut atâția oameni buni… Au fost, negreșit, și câștiguri. De pildă, m-a legat mai mult de familia mea. Am construit mai mult umăr la umăr”, a mai spus Andreea Marin.

Vedeta a recunoscut că, pentru anul ce vine, are o dorință, pe plan personal, ce speră să se îndeplinească, însă nu o va dezvălui niciodată, preferând să o destăinuie doar „în rugăciunile noastre”.

Mesaj-surpriză, în ziua în care a împlinit 46 de ani

Andreea Marin și-a sărbătorit a 46-a zi de naștere cu un mesaj inedit pe pagina sa de Facebook.

„46 de ani nu e o vârstă. E o bijuterie. Depinde de tine, Femeie, să fie așa! Da, viața s-a dovedit a fi un drum sinuos, cu destule piedici, cu umbre dincolo de lumina reflectoarelor, dar am făcut o alegere: să caut mereu să aflu ce mă așteaptă dincolo de ele. Să fac întotdeauna tot ce îmi stă în putere. Să privesc în sus cu încrederea că voi găsi o cale, oricât ar părea de greu. Și am înțeles că, atunci când depinde de mine, nu există nu se poate! Mulțumesc pentru pașii voștri alături de mine pe acest drum. Sănătoși să fim, să continuăm!”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.

Din toamna acestui an, vedeta s-a întors pe micile ecrane, ca moderatoare a unui nou show TV, la TVR 2. Aceasta este prezentă pe micile ecrane, în casele românilor, în fiecare zi, de luni până joi, de la orele 18:00.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...