Andreea Bănică, probleme în căsnicia cu Lucian? Chiar fata ei a dat-o de gol în direct, la TV

Badea Violeta 01.06.2023, 16:55

Andreea Bănică se iubește cu Lucian Mitrea de aproape trei decenii și împreună au doi copii superbi, pe Sofia și Noah. În prezent, artista și soțul ei par a forma cel mai solid cuplu din showbiz-ul românesc. Totuși, surprize apar la tot pasul. Iată ce a spus fiica cântăreței în direct, la TV. Nimeni nu se aștepta la așa ceva!

Fiica Andreei Bănică, dezvăluiri neaşteptate din căsnicia părinților ei

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de mai bine de 29 de ani de zile şi au împreună doi copii frumoşi și inteligenți. Solista și partenerul ei par a fi făcuți unul pentru altul și formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Puțini știau, însă, că în familia lor există tot felul de tensiuni. A spus-o chiar Sofia.

În ediția de joi, 1 iunie, în platoul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV, au poftit Andreea Bănică și fiica ei, Sofia, în vârstă de 14 ani. La un moment dat, copila a relatat un lucru neașteptat despre părinții ei.

Potrivit Sofiei, atât Lucian Mitrea, cât și Andreea Bănică sunt nervoși în casă. Însă, dacă ar fi să facă o comparație, tatăl său este mai exploziv.

Tot fiica solistei a mărturisit că Lucian Mitrea este plecat mult timp cu treabă, iar când vine acasă, e foarte nervos. Să fie acesta un semnal că mariajul Andreei Bănică scărțâie?

Citește și Mesajul pentru care Andreea Bănică a fost făcută praf de fani. Ce i-a transmis Ilincăi Vandici!

Andreea Banica, Lucian Mitrea si cei doi copii ai lor
Andreea Banica, Lucian Mitrea si cei doi copii ai lor

Motivul pentru care Andreea Bănică a renunțat la verighetă

De curând, internauții au observat că Andreea Bănică a renunțat la verighetă și au fost curioși să afle ce se întâmplă în căsnicia ei și de ce anume a renunțat aceasta la bijuterie. Iată ce le-a răspuns vedeta fanilor de pe rețelele sociale.

„Nu! (n.r. – nu mai poartă verigheta). Mi-a rămas mică… Port un inel și cam atât în privința inelelor! Nici nu am niște degete frumoase pentru inele. Prefer brățări, ceasuri”, a scris frumoasa artistă pe InstaStory.

Citește și Ținutele mult prea îndrăznețe cu care Andreea Bănică și-a uimit fanii. Artista s-a afișat așa fără rețineri. Galerie foto!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...