Ținutele mult prea îndrăznețe cu care Andreea Bănică și-a uimit fanii. Artista s-a afișat așa fără rețineri. Galerie foto

Badea Violeta 12.12.2022, 16:12

Andreea Bănică este, fără dar și poate, una dintre cele mai cunoscute și frumoase cântărețe de la noi din țară. Deși anul acesta a împlinit 44 de ani, fosta membră a trupei Blondy arată exemplar, iar vârsta pare doar o cifră pentru ea. În mediul online, artista postează deseori imagini provocatoare. Iată cum s-a afișat, de curând, vedeta!

Andreea Bănică, fotografii incendiare pe rețelele sociale, la 44 de ani

Andreea Bănică este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase femei din România. Chiar și la 44 de ani ai săi, fosta membră a trupei Blondy reușeșete să facă furori pe rețelele sociale, iar miile de admiratori nu mai contenesc cu complimentele.

Din imagini observăm că vedetei nu-i lipsesc din garderobă ținutele cu decolteu adânc și rochiile scurte. Totodată, ori de câte ori merge la plajă, frumoasa cântăreață se postează în costum de baie și demonstrează că se află într-o formă de invidiat.

De curând, însă, vedeta a postat pe Instagram o imagine explozivă. Vedeta apare într-o rochie cu buline, extrem de scurtă și mulată, decupată chiar sub sâni. Astfel, Andreea Bănică se laudă cu un trup perfect, de adolescentă.

Citește și Cum arăta Andreea Bănică la 20 de ani. Artista face furori și acum în costum de baie. GALERIE FOTO!

Andreea Banica
Andreea Banica

Ce face Andreea Bănică ca să arate fabulos

La 44 de ani Andreea Bănică arată ca la 20. Care este secretul său? Ei bine, vedeta a dezvăluit că duce un stil de viață sănătos. Totodată, blondina a precizat că face foarte multă mișcare și, nu în ultimul rând. mănâncă cât se poate de sănătos.

În urmă cu ceva timp, solista le-a mărturisit internauților ce alimente consumă într-o zi obișnuită. Dimineața, vedeta obișnuiește să mănânce un iaurt cu un procentaj scăzut de grăsime, două linguri de ovăz, fructe de pădure și banane. La prânz, Andreea Bănică consumă carne de curcan, quinoa, legume la grătar, iar la cină nu consumă nimic.

Însă, de-a lungul zile, cântăreața are parte de două gustări. Prima constă în ceai verde, spirulină și un măr, iar cea de-a doua în omega complex 369, turmeric, zece migdale crude și ceai verde.

Citește și Andreea Bănică s-a împăcat cu Cristina Rus după aproape 20 de ani. „Mi-a frânt inima”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...