Andreea Bănică ajunge, în sfârșit, pe mâna medicilor. ”Doar n-o să mă operez la 50 de ani”. Ce își va face vedeta

Iancu Andreea, Alexandra Chiric 31.05.2021, 08:35

În urmă cu ani buni, Andreea Bănică forma alături de colegele sale, Giulia Jianu și Claudia Pătrășcanu, una dintre cele mai incitante trupe din muzica românească, numită Exotic. Ulterior, cariera celor trei a pornit pe drumuri separate, iar astăzi, Andreea Bănică este cea care încă se poate mândri cu o carieră de succes în industria muzicală. Cântăreața, care ulterior a ajuns în topuri alături de Cristina Rus, cu trupa Blondy, este considerată una dintre femeile frumoase ale showbiz-ului autohton, chiar și la 42 de ani, după ce a adus pe lume doi copii. Iar acest fapt se datorează grijii pe care o poartă aspectului său fizic. De curând, vedeta a mărturisit că va ajunge pe mâna medicilor, după ce a decis să se opereze de urgență.

Motivul pentru care Andreea Bănică ajunge pe mâna medicilor. Prin ce operație importantă urmează să treacă artista

Andreea Bănică a făcut recent o mărturisire care i-a uimit și îngrijorat în același timp pe fanii ei, după ce a recunoscut că va ajunge pe mâna medicilor cât de repede. Cântăreața se confruntă cu o problemă mai veche, pe care a tot amânat-o de frică, dar care îi dă bătăi de cap. Pentru că nu mai necesită amânare, Andreea și-a luat inima în dinți și s-a programat pentru o operație de deviație de sept, pe care urmează să o facă în luna iunie, după cum a mărturisit chiar ea într-o intervenție online, pe contul său de socializare.

Urmează, în curând, să fac o operație la care m-am gândit foarte mult timp și pe care nu aș fi vrut s-o fac vreodată. (…) Nu mai respir bine, nu mă oxigenez bine, adică am o deviație de sept care nu mai poate fi amânată, că doar n-o să mă operez la 50 de ani. M-am hotărât s-o fac și o fac cât mai repede, așa că de pe 1 iunie încolo o să respir mult mai bine, a explicat artista.

Problemele de sănătate ale Andreei Bănică au apărut în urmă cu mai mulți ani, când o examinare RMN releva faptul că artista ar avea nevoie de o intervenție la nas. De teamă, cântăreața a preferat să amâne această operație, însă, în final, și-a făcut curaj și urmează să treacă prin această intervenție cât de curând.

Deviația de sept am descoperit-o cu mult timp în urmă pentru că mi-a ieșit pe un RMN pe care îl fac. (…) Atunci când l-am făcut prima oară, în urmă cu vreo 5 ani de zile, mi-a ieșit această deviație și tot mi-a ieșit de fiecare dată și tot bătea la ușă…. Până la urmă m-am hotărât … mi-e frică, a adăugat ea.

Andreea Bănică ajunge pe mâna medicilor
Andreea Bănică urmează să sufere o operație de deviație de sept

Artista a dezvăluit motivul disputelor din familia sa. Andreea Bănică formează un cuplu cu soțul său de peste 23 de ani

Viața amoroasă a Andreei Bănică este strâns legată de numele celui alături de care a trăit și bune și rele în ultimii 23 de ani. Artista și Lucian Mitrea formează un cuplu de ani buni, însă cei doi sunt căsătoriți de numai 12 ani. Tot de atunci, cuplul se bucură și se prezența primului lor copil în viața de familie, frumoasa Sofia. Ulterior, părinții l-au primit cu bucurie și pe Noah, băiețelul lor, născut în noiembrie 2016. Cu toții formează o familie de invidiat, pe care internauții o admiră în postările vedetei de pe Instagram.

Totuși, ca în orice Paradis, există și probleme, iar discuțiile sunt și ele prezente în familia Andreei Bănică. Aceasta recunoștea în urmă cu mai mult timp faptul că ea și Lucian, care i-a fost impresar o bună perioadă de timp, au mutat subiectul certurilor de la cariera profesională la probleme legate de copii. Chiar și așa, cei doi părinți preferă să țină discuțiile în contradictoriu departe de urechile celor mici, astfel că preferă să se certe online.

Ei, dacă înainte certurile noastre erau din cauza meseriei (eu artist, el managerul meu), acum sunt legate doar de copii. Avem opinii diferite. Păreri pro și contra, dar ne certăm pe WhatsApp. Lăsăm unul de la altul. Așa este într-o căsnicie. Iubire multă, a povestit Andreea Bănică de curând.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...