Aşa arată Andreea Bănică fără machiaj. Ce i-au spus fanii cântăreţei când au văzut-o

Nicu Stan, Anca Manolica 30.04.2021, 08:38

Aşa arată Andreea Bănică fără machiaj. Ce i-au spus fanii cântăreţei când au văzut-o după ce vedeta s-a hotărât să îi surprindă. Cum au reacționat prietenii virtuali ai vedetei, vedeți în rândurile de mai jos.

Andreea Bănică și-a luat inima în dinți și a postat o poză cu ea fără pic de machiaj. Ce i-au transmis fanii cu această ocazie

Aşa arată Andreea Bănică fără machiaj. Vedeta muzicii ușoare din România s-a hotărât să le arate fanilor ei cum arată fără strop de machiaj. Ce i-au spus fanii cântăreţei când au văzut-o naturală.

Astfel, Andreea Bănică a postat, pe pagina ei de socializare, o fotografie în care apare fără strop de machiaj pe chip, așa cum a făcut-o mama ei.

Asa arata Andreea Banica fara strop de machiaj
Asa arata Andreea Banica fara strop de machiaj

Postarea a strâns multe comentarii pozitive

”Ziua aia buna, cand poti sa iesi din casa nemachiata”, a scris Andreea Bănică în dreptul fotografiei postate.

Postarea Andreei Bănică a atras foarte multe comentarii pozitive din partea prietenilor virtuali ai cântăreței.

Ce i-au transmis prietenii virtuali Andreei Bănică

”Frumusețe naturală, superba! /Frumoasa toată și cap și corp și picioare!/ Vă stă bine așa naturală/O minune de fata!/Îmi place cum arăți și cu machiaj și fără/ Tu ești frumoasă oricum, și machiată, și nemachiată/ Ești foarte frumoasă/ Atât de natural și frumos/

Ești atât de frumoasă mai ales nemachiată/ Oricum arăți bine/ Esti superbă oricum, Andreea dragă! Nemachiata ești și mai frumoasă!/ Frumoasă, naturală și cum mult bun simț/ Ești foarte frumoasă și nemachiată/ Arată super/ Foarte frumoasa nemachiata, asa naturala, altele sunt așa de frumoase machiate și când da machiajul jos, te sperii de ele!”, i-au transmis prietenii virtuali Andreei Bănică.

Andreea Bănică, relație de 23 de ani cu Lucian Mitrea

În afară de faptul că arată bine și nemachiată și are o carieră de invidiat, Andreea Bănică are și o căsnicie frumoasă cu Lucian Mitrea. Împreună au doi copii superbi: Sofia și Noah.

Noah s-a născut în anul 2016, în noiembrie, iar fetița cuplului, Sofia, a împlinit 11 ani în 2020. Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează un cuplu de 23 de ani, iar anul trecut, în luna iunie, au sărbătorit 12 ani de la nuntă.

De ce se ceartă Andreea Bănică și Lucian Mitrea

Andreea Bănică a povestit că dacă cu ani în urmă neînțelegerile în cuplu erau legate de cariera sa profesională, dat fiind că Lucian Mitrea îi este impresar, acum motivul micilor certuri dintre ei este legat de cei doi copii.

”Ei, dacă înainte certurile noastre erau din cauza meseriei (eu artist, el managerul meu), acum sunt legate doar de copii. Avem opinii diferite. Păreri pro și contra, dar ne certăm pe WhatsApp. Lăsăm unul de la altul. Așa este într-o căsnicie. Iubire multă”, a detaliat Andreea Bănică de curând.