Andreea Bălan a apelat la estetician? Fanii au observat o schimbare notabilă și au asemănat-o cu Viviana Sposub

Andreea Bisinicu 29.10.2020, 08:23
Andreea Bălan a apelat la estetician? Fanii au observat o schimbare notabilă și au asemănat-o cu Viviana Sposub

Andreea Bălan a apelat la estetician? Fanii au observat o schimbare notabilă și au asemănat-o cu Viviana Sposub. Ce este diferit la chipul juratei de la „Te cunosc de undeva!”

Ce schimbări și-a făcut Andreea Bălan la nivelul feței. Fanii au comparat-o cu Viviana Sposub

E frumoasă, e talentată, are două fetițe minunate și o carieră fulminantă. Andreea Bălan își revine după divorțul de George Burcea și arată din ce în ce mai bine, la cei 36 ani pe care îi are.

Recent, însă, artista a postat o serie de fotografii de la „Te cunosc de undeva!”, showul pe care îl jurizează de aproape 10 ami, unde fanii au observat ceva schimbat.

Andreea Bălan a apelat la estetician? Cum arată în ultimele poze postate. Se pare că blondina și-a făcut anumite modificări la nivelul feței. Mai exact, și-a mărit buzele. În timp ce unii au complimentat-o pentru felul în care arată și cât de bine se îngrijește, alți internauți cârcotași au comparat-o cu Viviana Sposub, actuala iubită a fostului ei soț.

Ce schimbare si-a facut Andreea Balan la nivelul fetei
Ce schimbare si-a facut Andreea Balan la nivelul fetei

„Regina Andreea Bălan nu acceptă să fie părăsită. Ea crede că toată lumea o urăște” ,

„Nici măcar nu seamănă cu Andreea!”,

„Ești leit Viviana!”,

„Ești de nerecunoscut!”

„Dragă Andreea îmi pare rău dar nu semeni de loc cu persoana ta și la piept oasele par prea mari. Chiar nu te recunosc! Prea mult machiaj. Mai simplu ești foarte adevărată, e părerea mea eu te prețuiesc dar așa nu”,

Acestea sunt doar câteva dintre comentariile pe care urmăritorii i le-au lăsat pe contul oficial de Instagram. Un lucru e sigur. Chiar dacă și-o fi făcut sau nu intervenții la nivelul chipului, Andreea Bălan arată mai bine ca niciodată, iar fanii susțin că relația cu Tiberiu Argint a scos tot ce e mai frumos din ea și a ajutat-o să treacă peste divorțul de George Burcea mult mai repede.

Andreea Balan are doua fiice minunate, pe care le iubeste ca pe ochii din cap
Andreea Balan are doua fiice minunate, pe care le iubeste ca pe ochii din cap

Cum se descurcă Andreea Bălan să fie mamă singură a doi copii

Andreea Bălan, despre provocările în a fi mamă singură a doi copii. Chiar dacă solista se simte cea mai norocoasă femeie din lume de când destinul i-a dăruit cele două fetițe, divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea rămâne unul dintre subiectele principale ale anului 2020.

De când s-a despărțit de George Burcea, frumoasa blondină are grijă, singură, de cei doi copii și locuiește împreună cu mama ei, care o ajută la creșterea celor două micuțe, încă de când s-a născut Ella.

Artista susține că tatăl fiicelor ei petrece puțin timp alături de fetițe și le vizitează destul de rar, o zi pe săptămână.

„Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot… dar pot! Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv, trebuie să fac în timpul zilei pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță. Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc”, a declarat Andreea Bălan la „Acces Direct”.

Urmăriți Impact.ro și pe