George Burcea continuă atacurile dure. Ce cuvinte urâte i-a adresat rivalului

Stan Filon 07.10.2020, 16:03

George Burcea nu mai are liniște de când Andreea Antonescu a intrat în emisiunea Ferma, ca invitat surpriză! Se pare că surpriza a fost una neplăcută pentru fostul soț al Andreei Bălan, deoarece cei doi se contrează peste tot și au numai discuții în contradictoriu.

George Burcea continuă atacurile dure. Vizat a fost PR-ul lui Andreea Antonescu

Recent, fostul PR al Andreei Antonescu a intrat și el în acest război rece, după ce a publicat o scenă din Ferma, în care Andreea Antonescu se contrazice cu George Burcea. Eduard Dunarintu a postat o fotografie din emisiunea Ferma, la care a atașat următorul text. ”Fără nici cea mai mică urmă de subiectivitate, și cine mă cunoaște știe la ce mă refer, dar în acest context: like Andreei Antonescu, dislake lui George Burcea”, a scris acsta pe o rețea de socializare.

Atât i-a trebuit lui George Burcea, că a și luat foc! A scris un mesaj scurt, dar foarte la obiect prin care practic îl acuză pe Eduard Dunarintu că îi face jocurile Andreei Antonescu în continuare, tot plătit de către fosta membră a trupei Andre.

George Burcea continuă atacurile dure
George Burcea continuă atacurile dure

George Burcea și Andreea Antonescu se contrează la emisiunea Ferma, de la Pro TV

”Domnul Edy hai sa nu ne mai că..m pe noi, tot persoana x te plateste și acum pentru treabă…?”, a scris George Burcea pe o rețea de socializare. Se pare că relațiile între George Burcea și fostul PR al Andreei Antonescu nu mai sunt bune de ceva timp, deși acesta a participat la nunta sa cu Andreea Bălan.

George Burcea și-a recunoscut greșelile pe care le-a făcut în mariajul cu Andreea Bălan, care s-a încheiat la începutul anului în curs. Acesta dă vină însă pe copilăria sa nefericită și pe traumele suferite în primii ani de viață. Detaliile acestea au fost făcute publice printr-o postare pe Instagram.

”În momentul în care ai un background asemănător cu al meu, adică o familie care se destramă – mama venea foarte rar acasă, iar pe tata l-am văzut prima oară la 18 ani – , rata să destrami și tu la rândul tău familia este destul de mare.

Toate traumele din copilărie, toate lacrimile, toate momentele mai puțin plăcute m-au făcut să ajung pe această cale. Actoria înseamnă și suferință”, a scris Burcea pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...