Pas important în relația dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Ce au făcut azi cei doi, chiar de ziua lui

Stan Filon 19.10.2020, 18:29
Pas important în relația dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Ce au făcut azi cei doi, chiar de ziua lui

Iubitul Andreei Bălan, Tiberiu Argint, împlinește astăzi, 19 octombrie, vârsta de 36 de ani, ocazie cu care a mai făcut un pas important în relația pe care o are cu frumoasa artistă. Tânărul și-a sărbătorit ziua la restaurant, chiar în ultima zi în care acest lucru a fost posibil, deoarece de marți restaurantele se închid în București, din cauza pandemiei de coronavirus.

Andreea Bălan i-a cunoscut pe părinții iubitului său, Tiberiu Argint, chiar de ziua acestuia

Așadar, Tiberiu Argint a decis chiar de ziua lui să-i facă cunoștință Andreei Bălan cu cei mai importanți oameni din viața lui, respectiv părinții săi, potrivit Playtech. Toți patru au ieșit în oraș, iar atmosfera a fost una foarte plăcută, mai ales că părinții lui o cam plac pe Andreea Bălan, pe care o cunoașteau până acum doar de la televizor și din poveștile fiului lor.

Acesta a postat și o fotografie pe rețelele de socializare în care apare lângă părinții săi. Alături de fotografie, Tiberiu a scris: ”#36ani Datorita lor sunt eu! Ei sunt cei care mi-au insuflat principii și valori, ei sunt cei care m-au învăț să respect și să iubesc! Vă iubesc!”. Nici Andreea Bălan nu s-a lăsat mai prejos și a postat și ea un mesaj de ziua celui care o face fericită de câteva luni de zile. Vedeta i-a urat ”La mulți ani” și a atașat și o inimioară.

Andreea Balan i-a cunoscut pe parintii iubitului sau, Tiberiu Argint, chiar de ziua acestuia
Andreea Balan i-a cunoscut pe parintii iubitului sau, Tiberiu Argint, chiar de ziua acestuia

Andreea Bălan, niciun cuvânt despre fostul său soț, george Burcea, aflat în suferință

George Burcea a anunțat că a contractat coronavirus, iar mesajul se pare că nu a ajuns și la mama copiilor săi, care nu i-a adresat nici măcar un rând fostului său soț aflat în suferință. Chiar a doua zi de când George Burcea anunța că s-a infectat cu temutul virus, Andreea Bălan scria pe rețelele de socializare: ”O sâmbătă plină de zâmbete”, semn că ceea ce se întâmplă cu George Burcea în prezent o lasă chiar rece.

Vedeta a orbit despre faptul că este o mamă singură și a recunoscut cu mâna pe inimă că nu ăi este tocmai ușor. ”Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot… dar pot! Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv, trebuie să fac în timpul zilei pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță. Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc. O dată pe săptămână cu tati și în rest cu mine! 99% din timp ele sunt cu mine. Mi-aș dori să fie mai des, mi-as dori să fie mai mult, dar atât se dorește”, declara Andreea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI