Ce face Andreea Bălan, în timp ce George Burcea și Viviana Sposub au COVID-19

Ana Anitoiu 18.10.2020, 08:00
Ce face Andreea Bălan, în timp ce George Burcea și Viviana Sposub au COVID-19

Andreea Bălan a publicat un mesaj uimitor, în timp ce George Burcea, tatăl fiicelor ei, și Viviana Sposub, noua lui iubită, se luptă cu COVID-19.

Ce face Andreea Bălan, în timp ce George Burcea și Viviana Sposub se luptă cu COVID-19

Andreea Bălan și-a surprins fanii care se așteptau ca ea să fie îngrijorată, după ce George Burcea și Viviana Sposub s-au infectat cu noul coronavirus.

Mai exact, cântăreața a publicat trei fotografii în care apare singură și zâmbitoare, alături de mesajul: ”O sâmbătă plină de zâmbete vă doresc”.

Anteior, invitată la emisiunea ”Acces Direct”, Andreea Bălan a vorbit despre cum îi este să fie mamă singură pentru cele două fetițe ale ei.

”Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot… dar pot! Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv, trebuie să fac în timpul zilei pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță. Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc”, a spus Andreea Bălan, la ”Acces direct”.

Ce face Andreea Bălan, în timp ce George Burcea și Viviana Sposub au COVID-19
Ce face Andreea Bălan, în timp ce George Burcea și Viviana Sposub au COVID-19

Viviana Sposub și George Burcea, care s-au îndrăgostit la emisiunea ”Ferma. Orășeni vs. Săteni” de la Pro TV, au fost amândoi diagnosticați cu COVID-19. Ea s-a testat după ce a aflat că iubitul ei s-a infectat cu noul coronavirus.

Splendida brunetă a publicat un mesaj pe internet, după ce a aflat rezultatul testului. Ea Tânăra a dat de înțeles că ea și actorul George Burcea ar sta izolați în aceeași locuință.

Viviana Sposub a spus că a prezentat mici semne de răceală, în urmă cu câteva zile, dar nu s-a gândit că ar avea COVID-19. 

”Ieri, după ce George a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, am decis să mă programez la testare. Tocmai ce am primit rezultatul și mi-a fost confirmat faptul că am și eu virusul”, a spus ea.

Cum se simt Viviana Sposub și George Burcea, după ce au fost diagnosticați cu COVID-19

Viviana Sposub a dezvăluit și cum se simt în prezent ea și iubitul ei, George Burcea, după ce s-au infectat cu noul coronavirus.

”Momentan, ne simțim bine amândoi, iar pentru următoarea perioadă vom sta izolați la domiciliu. Vă ținem la curent cu starea noastră, dar sunt sigură că vom trece cu bine peste acest moment”, a declarat Viviana Sposub.

La rândul lui, George Burcea a transmis un mesaj, după ce a fost depistat pozitiv, vineri, cu COVID-19. El și-a asigurat fanii că se simte bine,

”Așa este, am fost depistat cu noul virus – COVID-19. Vreau să vă asigur că mă simt bine, nu am niciun fel de simptome în acest moment și m-am izolat imediat, în casă.

Totodată, i-am sunat pe toți cei cu care am intrat în contact și le-am spus despre rezultatul testului. Sunt optimist și sunt sigur că voi trece și peste această nouă provocare din viață, cât se poate de rapid”, a declarat, vineri, George Burcea.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...