Ce s-a întâmplat la tribunal cu Andreea Bălan și George Burcea. Decizia luată de cei doi

Iancu Andreea 12.10.2020, 18:36
Ce s-a întâmplat la tribunal cu Andreea Bălan și George Burcea. Decizia luată de cei doi

Povestea de dragoste, ce părea să dureze până la adânci bătrâneți, a luat sfârșit la începutul anului. Pe atunci, Andreea Bălan și George Burcea anunțau că se separă și că aleg să divorțeze. Totuși, abia acum cei doi au avut prima înfățișare la tribunal. Se pare că lucrurile nu se vor soluționa prea curând, având în vedere decizia luată de fostul cuplu.

Ce s-a întâmplat la prima înfățișare la tribunal cu Andreea Bălan și George Burcea

Timp de cinci ani de zile, Andreea și George au avut o relație frumoasă, care a culminat cu un mariaj de numai patru luni. Din mai multe motive, cei doi au decis să se despartă și au depus actele de divorț. După luni de așteptare, Andreea Bălan și George Burcea au avut prima înfățișare la tribunal.

Chiar dacă mulți se așteptau ca cei doi să mai de o șansă relației, având în vedere că au și două fetițe împreună, lucrurile sunt ireparabile. Încă din luna aprilie cuplul a depus actele la tribunal, iar procesul a început în urmă cu câteva zile. Din păcate, acesta se anunță a fi unul anevoios și dificil. Iar acest lucru se datorează faptului că Andreea Bălan a solicitat custodia totală a fetițelor. De cealaltă parte, George Burcea a refuzat această cerere.

În contextul acestei dispute privind custodia copilelor, cei doi soți urmează să treacă printr-un proces mai lung.

George Burcea și Viviana Sposub, moment de afecțiune în cadrul Ferma
George Burcea și Viviana Sposub, moment de afecțiune în cadrul Ferma

George Burcea iubește din nou

După despărțirea de Andreea Bălan, actorul a încercat să își continue viața. Acesta a acceptat propunerea PRO TV de a fi concurent în cadrul Ferma și se pare că alegerea a fost de bun augur. Cel puțin din punct de vedere amoros, George pare să simtă din nou fluturii din stomac ai unei noi iubiri. Fostul soț al Andreei s-a îndrăgostit de una dintre concurentele din cadrul show-ului.

George Burcea și Viviana Sposub, asistenta TV de la „Vorbește lumea”, au fost surprinși în ipostaze neașteptate. Cei doi s-au sărutat intens și în prezent par să formeze un cuplu. Relația lor este destul de discretă, însă cele două vedete par foarte îndrăgostite. Chiar recent, George și Viviana ar fi petrecut timp în locuința actorului, unde acesta s-a întrecut pe sine și și-a demonstrat veleitățile de bucătar.

De asemenea, se pare că plecarea Vivianei Sposub din competiția Ferma. Orășeni vs. Săteni l-ar fi afectat pe George Burcea, care îi duce dorul celei de care s-a îndrăgostit.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...