Andra, mesaj emoționant pentru mama sa. Imaginea cu cele două a stârnit imediat reacțiile fanilor. Foto

Redacția IMPACT 06.04.2020, 10:49
Andra, mesaj emoționant pentru mama sa. Imaginea cu cele două a stârnit imediat reacțiile fanilor. Foto

Andra a făcut public un mesaj emoționant pentru mama sa. Artista a reușit să își copleșească fanii, de curând, prin intermediul unei postări pe rețelele sociale.

Andra, mesaj emoționant pentru mama sa

Andra a sărbătorit-o pe mama ei, însă de la distanță. Pentru că în momentul actual criza sanitară se resimte și la nivelul țării noastre, tot mai accentuat, jurata de la Românii au Talent a preferat să nu meargă acasă, la Câmpia Turzii. Mama cântăreței se numește Elena Mihai și cu o zi în urmă Andra a anunțat pe toată lumea că sărbătorește un moment atât de special. De asemenea, artista a avut grijă să marcheze momentul așa cum se cuvine.

Andra, mesaj emoționant pentru mama sa. Imaginea cu cele două a stârnit imediat reacțiile fanilor. Foto
Andra a surprins prin intermediul unui mesaj pe Instagram, dedicat mamei sale (sursă foto stânga: Instagram)

Soția lui Cătălin Măruță a decis să facă publică o poză rară cu mama ei, în care cele două apar îmbrățișate și cu un zâmbet foarte larg pe chip. Andra a preferat totuși să nu își expună mama la vreun pericol de îmbolnăvire. Astfel că, i-a transmis celei care i-a dat viață și câteva urări, prin intermediul telefonului.

Îndrăgita cântăreață a făcut public și un mesaj cât se poate de emoționant, prin care a arătat cât de mult îi lipsește cea mai dragă ființă. Chit că nu și-a putut strânge mama în brațe, chiar de ziua ei de naștere, jurata PRO TV a avut grijă să o facă pe aceasta să se simtă foarte specială, prin intermediul rețelelor sociale. Artista i-a dedicat Elenei Mihai mai multe rânduri, însoțite de o imagine deosebită. Mulți dintre fani au remarcat foarte repede cât de multe asemănări fizice există între cele două, mamă și fiica celebră.

„Azi e ziua mamei mele. Câtă grijă a avut de mine si de frații mei, numai noi știm. Acum e rândul nostru să o protejăm! Te iubesc, mamă! La mulți ani! Și mi-e dor de tine! P.S.: poza este din 2013.”, a transmis Andra, pe Instagram.

Imaginea cu cele două a stârnit reacțiile fanilor

La rândul său, este cunoscut că și prezentatorul Cătălin Măruță își iubește foarte mult soacra. În trecut, acesta avea doar cuvinte de laudă pentru mama partenerei sale de viață. Acesta a făcut publică o imagine specială, în care apare alături de mama lui, dar și de cea a Andrei, cu mai câțiva ani în urmă.

„Un proverb minunat spune că «Dumnezeu nu a putut fi pretutindeni, așa că a creat mamele!» De aceea, între două mame, a mea și a Andrei, mă simt un pic mai aproape de Dumnezeu!”, mărturisea Cătălin Măruță, în 2016.

Urmăriți Impact.ro și pe