Andra și Cătălin Măruță, în culmea fericirii! Sărbătoare importantă în familia celor doi

Redacția IMPACT / 18.03.2020, 14:46
Andra și Cătălin Măruță, în culmea fericirii! Sărbătoare importantă în familia celor doi

În familia Andrei și a lui Cătălin Măruță a fost sărbătoare mare. Cu câteva zile în urmă, cele două vedete au făcut publice imagini emoționante pe rețelele sociale. Totodată, și cei dragi din familia prezentatorului de televiziune au rămas acasă, în această perioadă.

Andra și Cătălin Măruță sunt în culmea fericirii!

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi și-au dorit să îl celebreze așa cum se cuvine pe David, fiul lor. În acest an, băiețelul a împlinit vârsta de 9 ani, dar părinții au preferat să fie mai precauți ca de obicei, mai ales în plină epidemie mondială. Mai mult, David a fost sărbătorit cu un tort, comandat prin telefon, de care s-a bucurat pe deplin, cel mai probabil și alături de surioara sa, Eva.

Andra și Cătălin Măruță, în culmea fericirii! Sărbătoare importantă în familia celor doi
David, fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță, a împlinit frumoasa vârstă de 9 ani

Sărbătoare importantă în familia Măruță! Fiul lor a împlinit 9 ani

Băiețelul cuplului Măruță a venit pe lume pe data de 16 martie 2011, iar de atunci viața celor doi nu a mai fost la fel. A fost și una dintre mărturisirile făcute de către Andra, prin intermediul unui mesaj copleșitor, publicat pe Instagram. Totodată, urările de “La mulți ani” nu au întârziat să apară, nici din partea fanilor.

“De când s-a născut David, viața noastră nu a mai fost la fel. Ne-a arătat că putem iubi mult mai mult decât credeam ca este posibil. Este un fiu și un frate exceptional, un băiat așa cum am visat întotdeauna să am. La mulți ani, David! Să fii fericit!”, a scris Andra, în mediul online.

Cu toate că nu au putut să organizeze o petrecere mai mare, cum poate și-ar fi dorit soții Măruță, clipele speciale au fost marcate în familie. Mulți dintre prietenii virtuali ai juratei Românii au Talent au remarcat că David și Andra sunt precum două picături de apă.

“E băiatul meu, îmi seamănă mult și îmi amintește zilnic cum e să fii copil, să crezi că totul e posibil, să visezi, să îndrăznești. Datorită lui mă bucur mai mult de fiecare clipa. Azi îl sărbătorim simplu, cu un tort. Dar nu ne plângem. Suntem cei mai fericiți! Nici el nu vrea niciun cadou. Doar să fim toți sănătoși!”, a transmis Andra prin intermediul contului său de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI