Andra, enervată la culme de Măruţă. Ce i-a putut spune prezentatorul: „Ce vrei să demonstrezi?”

Ioana Bucur, Alexandru Teodorescu 15.09.2021, 10:43
Andra, enervată la culme de Măruţă. Ce i-a putut spune prezentatorul: „Ce vrei să demonstrezi?”

Liniștită, blândă din fire, este greu să ne-o imaginăm pe artistă nervoasă, însă soțul ei a știut exact unde să o „lovească”. Andra a fost enervată la culme de Cătălin Măruță. Cum l-a luat la rost pe celebrul prezentator.

De ce s-a supărat Andra pe Cătălin Măruță

Cei doi sunt căsătoriți de ani buni, este clar că perioada lunii de miere este demult apusă. Cu două cariere solicitante, Andra și Cătălin Măruță savurează din plin orice moment pe care îl pot petrece alături de cei doi copii, simpaticii Eva și David. Iată că tocmai prichindeii au fost motivul unui schimb de replici acid, dar amuzant, între ei.

Subiectul dezbătut este discutat, probabil, în toate familiile cu copii: cu care dintre părinți seamănă odraslele? Andra și-a luat soțul la rost când și-a dat seama că prezentatorul postase fotografii cu fiecare dintre cei doi micuți, sugerând că ambii îi seamănă perfect. Întrebat ce a vrut să demonstreze, Măruță a dat răspunsul greșit.

Andra: Ieri ai pus poza cu Eva, acum faci asta cu David. Ce vrei să demonstrezi? Că aceşti copii seamănă leit cu tine? Amândoi? Sau cum?

Măruţa: Nu seamănă doar cu mine…seamănă foarte mult cu mine…Da, David seamănă cu mine…

Andra: Nu-i adevărat! David este picătură cu picătură din mine. Da, Eva seamănă cu tine. De ce râdeţi? Nu înţeleg!

David: Bine, sunt oltean

Andra (bătând cu palma în mânerul fotoliului în care stătea): AAAAAA! Cum să fii oltean?

După duelul savuros, Mărută a publicat și o fotografie cu el din anii adolescenței, iar Andra pare că a pierdut o bătălie…

Andra, enervată la culme de Măruţă
David și Cătălin Măruță

Eva și David au cucerit internetul

Andra și Cătălin Măruță au decis să își lase copiii să apară în postările lor de pe platormele de social media. Ei au explicat că micuții nu au acces fără restricții online, de aceea nu își dau seama cât de populară este familia lor în lumea virtuală.

„Eva și David nu au acces nerestricționat la social media și nu sunt atât de conștienți ca noi de popularitatea paginilor sau conturilor noastre. Pentru ei este o joacă și așa vreau să rămână până mai cresc și poate atunci social media va face parte din profesia lor. (…)

Dacă ai conturi pe social media cu mulți urmăritori, la fel cum dacă mulți oameni îți ascultă muzica sau îți urmăresc filmele, dacă ești actor, nu înseamnă că trebuie să pierzi contactul cu realitatea. E important să știi cine ești, cum ești, să nu intri în capcana comparării permanente cu alții sau în cea a filtrelor, fie că vorbim de cosmetizarea fizicului sau a vieții, în general”, a mărturisit Andra pentru numărul din martie al revistei Unica.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...