Cum o cheamă, de fapt, pe Eva Măruţă. Puţini ştiu adevărul despre fetiţa Andrei şi a lui Cătălin Măruţă

Nicu Stan 11.09.2021, 08:37
Cum o cheamă, de fapt, pe Eva Măruţă. Puţini ştiu adevărul despre fetiţa Andrei şi a lui Cătălin Măruţă

S-a aflat cum o cheamă, de fapt, pe Eva Măruţă. Puţini ştiu adevărul despre fetiţa Andrei şi a lui Cătălin Măruţă. Cea care a dezvăluit numele întreg al Evei a fost chiar cântăreața, mama ei, care a postat un mesaj cu ocazia zilei de Sfânta Maria Mică, care a avut loc acum trei zile.

Fanii au rămas mască. Andra i-a urat Evei La mulți ani! de Sfânta Maria Mică. Nimeni nu știa că micuța are și un al doilea nume

Andra Măruță și Cătălin Măruță sunt unul dintre cele mai solide și îndrăgite cupluri din România. El prezentator TV, ea celebră cântăreață, dar și jurată la Românii au Talent, sunt admirați și iubiți de toți românii.

În plus, viața le este împlinită de cei doi copii ai lor, David și Eva. Până acum se știa că pe fetița Andrei o cheamă Eva Măruță, nimeni nu știa de un al doilea nume mic al fetiței.

Andra a dezvaluit ca pe Eva o mai cheama si Maria
Andra a dezvaluit ca pe Eva o mai cheama si Maria

Andra a dezvăluit că pe fetița ei o chemă și Maria

Cea care a dezvăluit că pe Eva o mai cheamă și Maria este chiar Andra Măruță, care a postat pe Instagram un mesaj emoționant dedicat fetiței sale, de Sfânta Maria Mică.

”De ziua ei de nume, încerc să îi mai spun o dată fetiței mele ce simt pentru ea, deși e atât de greu pentru o mamă să-și pună în cuvinte iubirea imensă! La mulți ani, Eva Maria Ioana, și îți mulțumesc că ai venit în viețile noastre și ai completat familia așa cum visam dintotdeauna! evamaruta”, a scris Andra Măruță pe pagina ei de Instagram.

Fanii cântăreței au înroșit butonul de like, iar mesajele frumoase au curs cu miile

Astfel, postarea Andrei a fost apreciată de peste 37500 de fani, iar comentariile au curs, toate urându-i sărbătoritei La mulți ani.

Printre cei care au lăsat comentarii la postarea cântăreței se numără și David Măruță, dar și Eva Maria Măruță, amândoi dăruindu-i mamei lor câte o inimioară.

Andra provine dintr-o familie numeroasă

Pe de altă parte, Andra provine dintr-o familie numeroasă, cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia.

”M-am născut într-o familie frumoasă și bună, cu părinți iubitori și înțelegători și cu frați talentați și mereu apropiați de mine. Când ne strângem laolaltă, că pe timpuri, redevin copil și simț că sunt cea mai fericită din lume. Va mulțumesc pentru că ați avut mereu încredere în mine și ați știut să mă susțineți mereu pe drumul pe care am ales să pășesc!”, a scris Andra pe blogul personal.