Oana Roman, părere sinceră despre Andra după scandalul dintre Măruţă şi Alexandra Stan. Nu te aşteptai la asta

Iancu Andreea 07.09.2021, 08:15
Oana Roman, părere sinceră despre Andra după scandalul dintre Măruţă şi Alexandra Stan. Nu te aşteptai la asta

Scandalul dintre Măruță și Alexandra Stan a stârnit o mulțime de reacții, după ce artista a adus acuzații dure la adresa prezentatorului de la Pro TV. Pentru că unii nu îl consideră o persoană care să aibă caracter, schimbându-și părerea în urma acestui scandal, mulți au reacționat și la adresa Andrei. Jurata de la Românii au Talent s-a trezit parte dintr-un conflict în care nu este vinovată de nimic altceva decât de o legătură cu Măruță. Dincolo de comentariile internauților, Oana Roman a transmis părerea sa sinceră despre Andra, în contextul acestui scandal. Soția lui Marius Elisei a reacționat neașteptat.

Oana Roman a transmis ce părere are despre Andra, după scandalul dintre Măruță și Alexandra Stan

De multe ori, atunci când unul dintre parteneri primește acuzații dure și celălalt este învinuit de comportamentul său. La fel s-a întâmplat cu Andra după scandalul dintre Cătălin Măruță și Alexandra Stan. Artista a fost inclusă în conflict fără a avea vreo vină, fiind acuzată că trăiește alături de soțul său, care este considerat de unii ca neavând caracter, mai ales după conflictele din ultima vreme la adresa sa. Totuși, în tot acest val de nemulțumiri, Oana Roman a transmis părerea sa despre Andra, una dintre artistele cele mai bune ale României.

Într-o sesiune obișnuită de întrebări și răspunsuri pe contul de Instagram, fiica lui Petre Roman a vorbit cu sinceritate despre mai multe aspecte care au stârnit curiozitatea fanilor săi. Aceasta a oferit detalii despre viața amoroasă alături de Marius Elisei, dar și părerea sa despre unele vedete din showbiz-ul autohton. În timp ce în cazul unora a evitat să răspundă, pentru alții a avut numai cuvinte de laudă. Este și cazul Andrei, despre care Oana recunoaște că o apreciază din multe puncte de vedere.

Andra? Este o minune din toate punctele de vedere. Este absolut minunată, poate cea mai mare voce a României, dar și o fată extraordinară și eu o apreciez și o îndrăgesc tare, tare mult!, a spus Oana Roman despre Andra, pe InstaStory.

Ce părere are Oana Roman despre Andra după scandalul dintre Măruță și Alexandra Stan
Andra și Cătălin Măruță

Alexandra Stan, despre conflictul cu Măruță. “A făcut niște chestii foarte urâte”

Cântăreața Alexandra Stan și Cătălin Măruță sunt protagoniștii unui scandal monstru, după ce artista l-a acuzat pe prezentator că i-ar fi încălcat intimitatea, vorbind despre o presupusă sarcină a vedetei. Totul a escaladat din cauza faptului că analizele medicale ale Alexandrei arată că aceasta nu poate rămâne, de fapt, însărcinată pentru o perioadă, în timp ce Măruță insista să dezvăluie că își ascunde o posibilă sarcină. Alexandra Stan a povestit despre întreaga situație în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, în urmă cu câteva săptămâni. Ulterior, reacția lui Cătălin Măruță a oferit argumente și de cealaltă parte a scandalului, dezvăluind adevărul său în ceea ce privește acest conflict.

Zilele trecute, am avut o întâmplare cu Măruță. Și m-a supărat foarte, foarte tare, pentru că eu la Cătălin țineam foarte mult, și la Andra și niciodată nu m-a deranjat cu nimic, eu nu l-am deranjat pe el cu nimic, a fost o chestie așa..adică, cu toate că multă lume vorbea despre el, că ce face el la TV…

A făcut niște chestii foarte urâte, a trecut peste tot managemantul meu, peste casa de discuri, peste PR, peste deciziile noastre de a nu da, a nu difuza un anumit material, cu toate că i-am zis să-l dea peste data de 30, l-a dat cu două sau trei săptămâni inainte, a scris niște lucruri despre mine foarte nasoale.

Eu am fost la doctor și mi-a zis doctorul că nu o să pot să fac copii un an, iar dacă fac oricum e challenging, adică pot să-mi dereglez glanda hipofiză și să fac tumoare și să mor. Și el scria că nu-mi mai acopăr burta, că sunt însărcinată și chestii d-astea. Și sincer, mi s-a părut ofarte urât din partea lui și n-o să mai vorbesc niciodată și nu o să mai merg niciodată la Cătălin Măruță, în nicio emisiune pe care o are el, pentru niciun ban din lumea asta…, a mărturisit atunci artista.