Andra a spus adevărul despre socrii săi. Cum se înțelege, de fapt, cu părinții lui Cătălin Măruță. „Nu avem genul acela de relație”

Badea Violeta 24.03.2023, 22:37

Sunt împreună de 17 ani, s-au căsătorit în urmă cu 15 ani și au avut parte de o nuntă ca în basme. Ulterior, au venit pe lume cei doi copii frumoși pe care-i au împreună, David  și Eva. Povestea lor de iubire pare desprinsă din povești, dar oare cum se înțelege, de fapt, Andra cu părinții lui Cătălin Măruță? Până acum, nimeni nu a știut acest detaliu!

Cum se înțelege Andra cu socrii săi

Povestea de dragoste dintre Andra și Cătălin Măruță a început în urmă cu mulți ani de zile. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Tonomatul DP2”, pe care actuala vedetă de la Pro TV o prezenta la TVR2. La acea vreme, solista se afla la început de drum în cariera muzicală. De altfel, până atunci, Andra nu apăruse de foarte multe ori nici la TV.

S-au văzut, s-au plăcut, iar de atunci sunt de nedespărţit. În prezent, prezentatorul TV și cântăreața formează o familie frumoasă și au împreună doi copii minunați, pe David și Eva. De curând, artista a dezvăluit și ce relație are cu părinții partenerului său de viață.

„Îi iubesc pe părinții lui Cătălin, îi consider și părinții mei de când ne-am căsătorit. Îi respect și mi-aș dori să ne putem vedea mai des, mai ales pentru că vreau ca Eva și David să fie apropiați de bunicii lor.”, a declarat Andra, potrivit celor de la Viva!.

Citește și Andra, detalii nebănuite despre momentele de gelozie din relația cu Măruță. Vedeta a făcut o mărturisire inedită. „Nu îmi place să văd”!

Andra, Catalin Maruta si cei doi copii ai lor
Andra, Catalin Maruta si cei doi copii ai lor

„Părinții noștri ne-au respectat alegerea”

În cadrul aceluiași interviu, Andra a mărturisit că atât părinții săi, cât și cei ai lui Cătălin Măruță i-au susținut în toate alegerile pe care le-au făcut. Totodată, cântăreața a mai precizat că aceștia i-au ajutat, indiferent de circumstanțe.

„Părinții noștri ne-au respectat alegerea și s-au bucurat pentru noi când i-am anunțat că ne-am îndrăgostit sau că ne vom căsători. Nu au venit cu sfaturi, ci mai degrabă s-au oferit să ajute.

Mai ales când copiii erau mici, orice ajutor era binevenit! Nu avem genul acela de relație în care soacra să își certe nora sau ginerele, suntem o familie cu alte valori. Ne iubim și ne ajutăm unii pe alții.”, a spus solista, potrivit aceleiași surse.

Citește și „Au intrat dracii în ei”. Moment ciudat la emisiunea lui Cătălin Măruță, invitata a fost lăsată fără replică!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...