Andra, detalii nebănuite despre momentele de gelozie din relația cu Măruță. Vedeta a făcut o mărturisire inedită. „Nu îmi place să văd”

Andrei Simion 11.03.2023, 09:38

Andra a dezvăluit detalii nebănuite despre momentele de gelozie din relația cu soțul ei, Cătălin Măruță, cu care are doi copii, David, în vârstă de 11 ani, și Eva, în vârstă de 7 ani. Vedeta a făcut o mărturisire inedită despre căsnicia ei de aproape 15 ani.

Andra, despre diferența dintre ea și Cătălin Măruță

Andra a spus că între ea și soțul ei există o diferență benefică pentru ea. Mai exact, în timp ce ea are o fire de artist el are trăsături ce îl fac să ie un manager și un strateg mai bun.

„Eu sunt mai sensibilă decât el, cum spuneam mai devreme: plâng mai ușor, sufăr și mă consum din diverse motive, în timp ce el este mai cumpătat, se gândește de două ori, le vede în perspectivă, ia puține lucruri personal.

Aceasta este o diferență care pe mine mă ajută mult, pentru că ne completăm. De multe ori îl sun, dacă nu e lângă mine, să îi cer o părere, pentru că știu că îmi va schimba perspectiva”, a spus cântăreața, care a precizat că ea și partenerul ei de viață sunt foarte compatibili și se înțeleg din priviri.

Catalin Maruta si Andra
Catalin Maruta si Andra

Andra, momente de gelozie în căsnicie

De asemenea, Andra a recunoscut că a trecut prin momente de gelozie în căsnicia ei, în ciuda faptului că soțul ei nu îi dă motive. Deși este sigură pe relația ei, cântăreața a recunoscut că nu îi place să vadă prea mult în preajma lui Cătălin Măruță o femeie care pare că ar flirta cu el.

„Totuși, e soțul meu! Nu avem discuții serioase pe subiectul acesta, însă, nu îmi dă motive, doar mă alint uneori, îl tachinez”, a spus artista, care a precizat că simte că ea și soțul ei își doresc la fel de mult să funcționeze relația lor, iar echilibrul de care se bucură provine de la această dorință.

Andra, despre infidelitate

Totodată, Andra a spus că ea crede în fidelitate absolută în cuplu. Cântăreața a adăugat că în relații de zeci de ani apar și momente de slăbiciune, de singurătate, de rătăcire, dar nu crede că acestea duc neapărat la infidelitate.

„Dacă spui ce simți, dacă ceri ajutor de la un psiholog, de exemplu, sau de la o persoană apropiată, cred că poți să depășești aceste momente fără să trădezi”, a precizat vedeta, potrivit viva.ro.

Andra a mai spus că ea și Cătălin Măruță își cunosc parolele la telefoanele mobile și le pot debloca oricând, dar nu pentru că obișnuiesc să își verifice mesajele, ci în cazul în care au nevoie să sune pe cineva sau să facă o fotografie.

Urmăriți Impact.ro și pe