Ancheta în cazul lui Florinel Coman, aproape de final. Ce pedeapsă ar putea primi pentru permisul auto fals

Andrei Cezar 24.09.2021, 17:43
Ancheta în cazul lui Florinel Coman, aproape de final. Ce pedeapsă ar putea primi pentru permisul auto fals

După aproape opt luni în care ancheta privind conducerea fără permis a lui Florinel Coman a bătut pasul pe loc, lucrurile au început să se miște din nou. Polițiștii români au luat legătura cu autoritățile din Ucraina pentru a descâlci lucrurile, iar în următoarea perioadă vom afla dacă fotbalistul celor de la FCSB a prezentat oamenilor legii un permis fals în momentul când a fost oprit. În cazul în care va fi găsit vinovat, extrema roș-albaștrilor riscă o condamnare penală.

Florinel Coman riscă o condamnare penală dacă va fi găsit vinovat de conducere fără permis

Pe data de 22 februarie, Florinel Coman a fost oprit de polițiști pe Autostrada Soarelui, după ce a fost surprins de radar în timp ce circula cu viteza de 165 de kilometri pe oră. Tras pe dreapta, fotbalistul în vârstă de 23 de ani de la FCSB le-a arătat oamenilor legii un permis de conducere internațional eliberat de autopritățile din Ucraina în 2019. 

Când au introdus datele jucătorului în sistemul informatic, polițiștii români au constatat că acesta nu deținea permis de conducere pentru niciuna dintre categorii, cu toate că pe documentul prezentat de sportiv erau trecute ctegoriile A, B, BE.

Luând în considerare aceste aspecte, pe numele jucătorului a fost întomit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără permis.

După aproximativ opt luni în care ancheta a bătut pasul pe loc, au ieșit la iveală informații potrivit cărora polițiștii români au solicitat autorităților ucrainiene să verifice dacă jucătorul celor de la FCSB a absolvit cursurile unei școli de șoferi, sau a dat exament teoretic și practic în vedere obținerii permisului de conducere, scrie Gândul.ro.

Un caz similar l-a avut în prim-plan pe Mircea Nebunu, interlopul considerat drept lider al grupării ”Clanul Sportivilor”. La fel ca Florinel Coman, cunoscutul interlop a fost prins și el cu un permis de conducere eliberat în Ucraina. În cazul acestuia, cercetările s-au desfășurat mult mai repede și a fost deja condamnat, în primă instanță, la un an și o lună de închisoare cu executare.

Ancheta in cazul lui Florinel Coman, aproape de final. Ce pedeapsa ar putea primi pentru permisul auto fals
Ancheta in cazul lui Florinel Coman, aproape de final. Ce pedeapsa ar putea primi pentru permisul auto fals

Florinel Coman, probleme și în cariera sportivă. Este măcinat de accidentări

Necazurile s-au ţinut scai de Florinel Coman în ultimul an și din punct de vedere sportiv. Accidentat grav într-un meci din Europa cu Backa Topola, la gleznă, atacantul FCSB nu şi-a revenit la forma de după acea lovitură. S-a accidentat din nou în campionat, în partida cu Sepsi (1-1) pe Arena Naţională, şi a fost supus recent unei intervenţii chirurgicale.

El va lipsi de pe gazon aproximativ 3 luni de zile, iar din acest punct de vedere pentru FCSB lucrurile sunt clare: Edi Iordănescu nu se va mai putea baza pe serviciile atacantului în acest an.

La scurt timp după operație, Florinel Coman a postat un mesaj prin care i-a asigurat pe suporteri de reușita intervenției: „Mă simt excelent. Mă voi întoarce mai puternic decât m-aţi văzut vreodată! Promit!”

Urmăriți Impact.ro și pe