Mesajul transmis de Florinel Coman după operaţia la gleznă. Cât va lipsi fotbalistul de pe teren

Andrei Cezar 07.09.2021, 17:17
Mesajul transmis de Florinel Coman după operaţia la gleznă. Cât va lipsi fotbalistul de pe teren

Florinel Coman s-a accidentat grav în meciul cu Sepsi din etapa a șasea a Ligii 1. El a fost supus, recent, unei intervenții chirurgicale în Marea Britanie, iar de pe patul de spital, extrema roș-albaștrilor le-a făcut o primosiune fanilor echipei.

Ce mesaj le-a transmis Florinel Coman suporterilor FCSB

În ultimul an, problemele medicale au curs în cascadă pentru Florinel Coman. Accidentat în septembrie 2020 la gleznă, într-un meci din Europa cu Backa Topola, extrema stângă a celor de la FCSB a fost nevoit să stea departe de gazon mai bine de trei luni. Ulterior, după ce s-a refăcut, el evoluat constant până în martie, atunci când, la partida echipei naționale cu Macedonia de Nord s-a accidentat din nou, suferind o ruptură musculară.

Coman a revenit pe teren în acest sezon în meciul cu Șahtior Karagandy din preliminariile Conference League, iar după doar câteva meciuri disputate, ”șeptarul” celor de la FCSB s-a ”rupt” din nou. O nouă accidentare la gleznă, suferită în parida de campionat cu Spesi Sfântu Gheorghe.

În urma unui RMN s-a constatat că Florinel va lipsi de pe teren nu mai puțin de trei luni, iar recent a fost supus și unei intervenții chirurgicale în Marea Britanie. Fotbalistul spune că procedura a fost un succes și a postat o fotografie pe contul său de Instagram direct de pe patul de spital. În descrierea pozei, extrema de la FCSB le-a dat asigurări suporterilor echipei că va reveni pe teren ”mai puternic”.

Mă simt excelent. Mă voi întoarce mai puternic decât m-aţi văzut vreodată! Promit!”, a scris Florinel Coman pe contul său de Instagram.

Fotbalistul va reveni în România în cursul zilei de miercuri și va începe recuperarea, urmând să îl revedem pe teren spre finalul sezonului de toamnă, când medicii îi vor confirma că s-a vindecat.

Mesajul transmis de Florinel Coman dupa operatia la glezna. Cat va lipsi fotbalistul de pe teren
Mesajul transmis de Florinel Coman dupa operatia la glezna. Cat va lipsi fotbalistul de pe teren

Transferurile reușite de FCSB, pe ultima sută de metri

Edi Iordănescu a declarat, la venirea ca antrenor pe banca roș-albaștrilor, că nu are un lot competitiv cu care să se poată lupta la titlu. El i-a solicitat lui Gigi Becali să facă trei-patru transferuri, pentru a-și putea îndeplini obiectivul.

Totul în condițiile în care Olimpiu Moruțan a fost transferat la Galatasaray, iar Florinel Coman și Florin Tănase se accidentaseră. Gigi becali și-a respectat promisiunea. A adus trei jucători pe posturile care rămăseseră descoperite: un vârf – Claudiu Kesșeru, un jucător de bandă – Valentin Gheorghe și un jucător de creație care să aibă pasa decisivă – Constantin Budescu.

Cu ultimul dintre ei, latifundiarul din Pipera a purtat negocieri intense până să îl convingă să semneze. ”Budi” își reziliase contractul cu Damac și inițial nu dorea să se întoarcă la FCSB, pentru că oferta financiară a clubului roș-albastru era mult mai mică decât a unui alt club din Qatar.

La insistențele lui Edi Iordănescu, Constantin Budescu a semnat în cele din urmă cu vicecampioana. El va câștiga la FCSB 20.000 de euro pe lună, la care se adaugă prima de instalare de 200.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe