Ancheta de la Arad bate pasul pe loc. Şeful Poliţiei Române, decizie radicală după moartea afaceristului Ioan Crişan

Nicu Stan 08.06.2021, 12:58
Ancheta de la Arad bate pasul pe loc. Şeful Poliţiei Române, decizie radicală după moartea afaceristului Ioan Crişan

Ancheta de la Arad bate pasul pe loc. Şeful Poliţiei Române, decizie radicală după moartea afaceristului Ioan Crişan.  Care sunt ultimele noutăți în dosarul asasinatului la comandă, citiți în articolul de mai jos.

Şeful Poliţiei Române merge la Arad să vadă de ce ancheta morții lui Ioan Crișan bate pasul pe loc

Ancheta de la Arad, cea în care omul de afaceri Ioan Crișan a fost asasinat, bate pasul pe loc. Astfel, șeful Poliţiei Române a luat o decizie radicală după moartea afaceristului Ioan Crişan. Acesta a decis să meargă la Arad personal, pentru a vedea de ce nu avansează ancheta morții lui Ioan Crișan.

Șeful Poliției Române merge la Arad să verifice de ce nu avansează ancheta în cazul uciderii omului de afaceri Ioan Crișan. Mașina omului de afaceri a explodat în data de 29 mai și, până acum, nu a fost identificat niciun suspect care ar fi plantat bomba în vehicul.

Aurora Ardelean, amanta lui Ioan Crisan
Aurora Ardelean, amanta lui Ioan Crisan

Șeful Poliției Române vrea să vadă personal cum decurge ancheta asasinatului la comandă de la Arad

Astfel, șeful Poliției Române este așteptat la sediul Poliției din Arad unde va vedea personal în ce stadiu se află ancheta.

De asemenea, la Poliția Arad se află încă de la începutul acestei anchete adjunctul șefului Poliției Române. În acest caz de asasinat la comandă, până acum, au fost audiate toate persoanele din anturajul lui Ioan Crișan, aici intrând familia, prietenii, pentru a se putea stabili care ar putea fi motivul care să fi dus la comanda execuției sale.

Anchetatorii au un cerc de suspecți

Conform unor surse din anchetă, există deja un cerc de suspecți. Ioan Crişan a decedat în 29 mai, după ce maşina pe care o conducea a explodat. Necropsia cadavrului a confirmat identitatea omului de afaceri şi arată că acesta a murit în câteva secunde după ce maşina a explodat.

Două zile după explozie, pe 31 mai, procurorii Parchetului General au încadrat explozia de la Arad, în care Ioan Crișan și-a pierdut viața, în omor cu premeditare.

Două tipuri de ADN, descoperit pe bomba care l-a ucis pe Ioan Crișan

De asemenea, anchetatorii au descoperit două tipuri de ADN pe explozibilul din automobilul omului de afaceri care a cauzat deflagrația.

În plus, anchetatorii iau în calcul varianta în care explozia mașinii omului de afaceri din Arad să fi fost un asasinat la comandă, iar explozibilul să fi fost activată de la distanţă. Anchetatorii așteaptă și finalizarea expertizei asupra bombei, pentru a se vedea concret ce fel de explozibil s-a folosit.

Comanda morții lui Ioan Crișan ar putea să fi venit din străinătate

Pentru a-l găsi pe cel care a pus la cale asasinatul, polițiștii români colaborează cu anchetatori din alte state din UE, întrucât comanda morții este posibil să fi venit din afara țării noastre.

Urmăriți Impact.ro și pe