Cu cine s-a întâlnit Ioan Crișan înainte ca mașina să explodeze. Apar detalii noi din ancheta de la Arad

Nicu Stan 04.06.2021, 08:37
Cu cine s-a întâlnit Ioan Crișan înainte ca mașina să explodeze. Apar detalii noi din ancheta de la Arad

Cu cine s-a întâlnit Ioan Crișan înainte ca mașina să explodeze. Apar detalii noi din ancheta de la Arad. Informațiile noi apărute par să arate tot mai bine mediul în care omul de afaceri se învârtea.

Cu cine s-a întâlnit Ioan Crișan în dimineața morții sale. Imediat, mașina lui a explodat

S-a aflat cu cine s-a întâlnit omul de afaceri Ioan Crișan înainte ca mașina să explodeze. Sunt noi detalii din ancheta de la Arad.

S-a scurs aproximativ o săptămână de la atentatul cu bombă de la Arad, în care Ioan Crișan a fost asasinat. De atunci, în fiecare zi apar noi informații care par să arate cine era, de fapt, Ioan Crișan, în ce cercuri se învârtea acesta.

Ioan Crisan si amanta sa, Aurora Ardelean
Ioan Crisan si amanta sa, Aurora Ardelean

Pe cine au audiat anchetatorii

Polițiștii au audiat familia, prietenii, cunoscuții, precum și angajații omului de afaceri și martorii la explozie, însă până acum făptașul, cel care a plantat bomba în mașina omului de afaceri, nu a fost prins. Despre cel care ar fi comandat asasinatul, la fel, nu se știe nimic, dacă există așa ceva.

Potrivit unor informatii din ancheta în cazul morții lui Ioan Crișan, acesta s-a întâlnit sâmbată dimineață cu trei prieteni apropiati cu care obișnuia să-și bea cafeaua zilnic.

Cine sunt cei cu care Ioan Crișan și-a băut cafeaua

Cei trei sunt administratorul supermarketului în fața căruia a avut loc explozia, ospătarul cafenelei și o cunoștință a lui Crisan, un client care obișnuia să cumpere de la el pește.

În plus, printre martorii cheie s-ar afla, chiar amanta lui Ioan Crișan, directoarea și contabila firmei lui. De asemenea, se pare ca în ziua morții, acesta plecase chiar de la ea si a mers să bea cafeaua la barul în fața căruia i-a explodat mașina.

Amanta, un martor important

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist, a precizat că femeia poate fi un martor cheie în dosar, pentru că anchetatorii pot afla de la ea informații care pot duce la găsirea vinovatului sau vinovaților.

„Poate ca de la ea au aflat anchetatorii mai multe lucruri pentru ca fata de ea nu se sfia sa vorbeasca. Poate a auzit ca a fost amenintat si probabil a spus si anchetatorilor”, a spus Liviu Chesnoiu, potrivit ziare.com.

Mașina explodată era înscrisă pe numele surorii amantei

De altfel, potrivit unor informații, autoturismul de lux în care omul de afaceri a murit nu era înmatriculat pe numele său, ci al surorii amantei sale.

Aceasta este director executiv la firma afaceristului și consilier local la primaria unde este ferma și unde Ioan Crișan își ținea camioanele folosite pentru transport internațional. Femeia este apropiata lui Ioan Crișan de 10 ani și știe multe despre afacerile acestuia.

Ce explozibil s-a folosit în uciderea lui Ioan Crișan

S-a aflat ca explozibilul din masina lui Ioan Crisan este Trinitrotoluen (TNT). Un explozibil militar care are nevoie o capsa pirotehnica pentru a declansa explozia. Capsa pirotehnica poate fi declansata printr-un fitil, cablu electric sau, mai nou, printr-o telecomanda sau telefon. Eu cred ca dispozitivul a fost pus cand s-a dus el sa-si bea cafeaua. Ca sa deschizi o masina dureaza cateva secunde”, a mai spus Liviu Chesnoiu.

Urmăriți Impact.ro și pe