Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf se ceartă pentru pensia alimentară. Câţi bani vrea să dea antrenorul pentru băiatul lui

Ana Anitoiu 26.07.2022, 16:09

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf se ceartă pentru pensia alimentară datorată de el fiului lor, pe care îl alintă Bebeto. Suma pe care vrea antrenorul să o achite a fost dezvăluită, iar impresara s-a făcut foc și pară când a aflat că instanța i-a dat câștig de cauză fostului ei partener de viață.

Câți bani vrea Laurenţiu Reghecampf să plătească pentru pensia alimentară a fiului său

Inițial, Judecătoria Buftea l-a obligat pe Laurențiu Reghecampf să plătească pentru Bebeto o cotă de o treime din totalul veniturilor sale lunare. Însă, antrenorul a scăpat de acest scenariu, vineri, când Tribunalul Ilfov a judecat apelul depus de tehnician și a stabilit ca acesta să achite doar 2.000 de euro pe lună.

Altfel, valoarea pensiei alimentare pentru Bebeto ar fi depășit suma de 7.000 de euro lunar, în contextul în care salariul lui Laurențiu Reghecampf este de 40.000 de euro, la noua formație din prima ligă din Azerbaijan, Neftchi Baku.

Judecătorii de la Tribunalul Ilfov au hotărât că Anamaria Prodan trebuie să-i plătească lui Laurențiu Reghecampf și cheltuielile cu avocatul, de peste 9.000 lei. Decizia este definitivă.

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf se cearta pentru pensia alimentara
Anamaria Prodan

Cum a reacționat Anamaria Prodan la decizia instanței

Anamaria Prodan a reacționat la această decizie a instanței. Impresara a spus că nu vrea să participe la „prostia” fostului ei partener de viață, care le-a cerut judecătorilor să stabilească cât să plătească pensie pentru copilul lui, dar că i se pare „tragic”.

„Ok, mi-a cerut cheltuieli de judecată, pentru faptul că el a deschis Ordonanța și el a cerut stabilirea pensiei?! Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și ca eu să achit cheltuielile de judecată?! La cât i-am dat în viața mea mai contează 2000 euro? E tragico-comic! Din toate punctele de vedere.

Va ajunge rău cu tot ce face. Veți vedea traseul lui în foarte scurt timp. Tot ce am construit pentru el în 16 ani, a demolat inconștient în doar doi ani! Treaba și problema lui!

Eu nu am treabă cu așa ceva. Avocatul meu se ocupă de tot. Mă lasă rece tot ce face. Eu îmi cresc copiii mândră cu capul sus și îi cresc în demnitate”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Click.ro.

Fiul pe care îl au împreună Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, Laurențiu Reghecampf Junior, zis Bebeto, s-a născut în 2008. Antrenorul mai are un fiu, Luca, în vârstă de 21 de ani, din relația sa cu Mariana Pfeiffer. Noua lui parteneră, Corina Caciuc, a născut în luna mai un băiat pe care ea și tehnicianul l-au numit Liam.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...