Anamaria Prodan, despre pericolul la care se expune Reghecampf ca antrenor pentru o echipă din Azerbaijan. „E dubios”

Stan Filon 24.06.2022, 10:20
Anamaria Prodan, despre pericolul la care se expune Reghecampf ca antrenor pentru o echipă din Azerbaijan. „E dubios”

Chiar dacă nu mai sunt împreună, Anamaria Prodan lasă să se înțeleagă că îi pasă de Laurențiu Reghecampf, cel puțin la nivel declarativ. Impresara i-a atras în trecut atenția că nu prea se mai concentrează pe fotbal, iar într-un final antrenorul a fost demis de la Universitatea Craiova. Acum, Reghecampf a semnat cu o echipă din Azerbaijan, iar Anamaria Prodan îi atrage din nou atenția asupra mai multor aspecte, printr-o serie de declarații făcute în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Anamaria Prodan a vorbit despre pericolele care îl așteaptă pe Laurențiu Reghecampf ca antrenor în Azerbaijan

Anamaria Prodan a spus în nenumărate rânduri că ea este cea care s-a zbătut cel mai mult pentru cariera de antrenor a lui Laurențiu Reghecampf, iar acum fostul său soța semnat cu echipa azeră Neftchi Baku. Impresara spune că acesta trebuie să aibă grijă, deoarece nu este deloc ușor să antreneze într-o țară musulmană și mai spune că trecutul actualei partenere de viață a lui îl va trage în jos.

„Să-l ajute dumnezeu sa facă ceva aici, noi ne rugăm să-i meargă bine. Caci dacă nu se concentrează, e pericol maxim pentru cariera lui! Dacă mai ascultă de amantă să facă ședințe foto și să îi posteze burțile, picioarele, etc, o să ajungă foarte rău. La Craiova, ați văzut unde l-au dus postările, instagramul, ședințele foto…

E greu ca în țările acestea să ai trecut dubios. Și am mai zis-o. Îl va urmări toată viața trecutul acestei femei. Și dacă va câștiga ceva, ea îl va trage în jos. Dacă va pierde, îl va îngropa… Oricum o dai, trecutul ei povestit de toți cu poze si filmări ce le am văzut tot prin ziare pentru el înseamnă finish de carieră. Dar și le-a asumat într un final. Acum trebuie să vadă cum face mai departe.

Anamaria Prodan, despre pericolul la care se expune Reghecampf ca antrenor pentru o echipa din Azerbaijan
Anamaria Prodan, despre pericolul la care se expune Reghecampf ca antrenor pentru o echipa din Azerbaijan

Cât plătește Laurențiu Reghecampf pensie alimentară

Eu însă știu, trecutul de acest gen al cuiva îngroapă persoana de lângă mai ales dacă ea este celebră cum este Reghe! Când Kamara i-a dat sfaturi să se trateze de boli, să meargă la școală, să nu mai fumeze, să nu mai bea, și când a mai și apărut online, în secunda aceea Laurențiu Reghecampf a murit cumva metaphoric.

Să-i ajute Dumnezeu să facă rezultate, să se vorbească despre el, căci altfel se va vorbi numai despre viața deșucheată a amantei… Sorry, dar asta e adevărul!”, a declarat Anamaria Prodan pentru playtech.ro.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț, intentat chiar de cunoscutul antrenor. Acesta și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc, care l-a făcut din nou tată. La ultimul termen pe care l-au avut cei doi soți la procesul de divorț, Anamaria Prodan l-a adus și pe fiul lor, Reghe Jr. iar antrenorul și-a criticat fosta parteneră de viață pentru că a adus și copilul, care ar fi trebuit să fie la școală. Laurențiu Reghecampf plătește pensie alimentară 15.000 de euro pe lună și se pare că mai are de plată și o restanță de 50.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...