Anamaria Prodan a declanșat războiul cu Gigi Becali. ”Nu sunt țărancă, să stau cu mâna întinsă”. De ce îl acuză pe patronul FCSB

Cristian Cojocaru, Mihai Cheleș 28.01.2021, 14:36
Anamaria Prodan a declanșat războiul cu Gigi Becali. ”Nu sunt țărancă, să stau cu mâna întinsă”. De ce îl acuză pe patronul FCSB

Impresarul lui Dennis Man, Anamaria Prodan a început un războiul împotriva lui Gigi Becali. Aceasta îi aduce patronului FCSB mai multe acuze care fac referire la contractul de impresariat pe care l-a semnat, una dintre ”perlele” lui Becali.

Războiul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali a început

Transferul care face subiectul cel mai important în presa sportivă, este acum și subiectul unui scandal între impresarul lui Man și Becali. Deși finanțatorul roș-albaștrilor atribuie transferul vărului său, Giovanni, Anamaria Prodan a venit cu declarații cu privire la acest transfer. Astfel, deranjată de acțiunile verilor Becali, Prodan afirmă că Dennis Man și tatăl său au fost amenințați să rupă contractul cu ea și să semneze cu Giovanni.

„Ca să încheiem circul ăsta. Lucarelli (n.r. – managerul clubului Parma) m-a sunat imediat din interiorul clubului și a spus că Giovanni amenință că dacă nu face el transferul, nu se mai face deloc. Gigi Becali i-a dat mandat. I-a dat unul și în iarnă și nu a putut face absolut nimic cu el, a expirat în ianuarie. Acum au sunat direct la patron. Bravo lor, felicitări lui Gigi Becali că a reușit să vorbească cu patronul Parmei și să își obțină milioanele.” a  declarat Anamaria Prodan la PRO X.

Impresarul sportiv mai menționează faptul că ulterior a fost sunată și i s-a propus suma de 100.000 de euro, adăugând că ”nu sunt o țărancă, să stau să întind mâna la Gigi Becali”. Anamaria a mai afirmat faptul că prin prisma contractului pe care îl are cu proaspătul jucător de la Parma, urmează să primească 10% din salariul lui pe următoarea perioadă.

Anamaria a mai afirmat faptul că prin prisma contractului pe care îl are cu proaspătul jucător de la Parma, urmează să primească 10% din salariul lui pe următoarea perioadăAnamaria a mai afirmat faptul că prin prisma contractului pe care îl are cu proaspătul jucător de la Parma, urmează să primească 10% din salariul lui pe următoarea perioadă
Anamaria a mai afirmat faptul că prin prisma contractului pe care îl are cu proaspătul jucător de la Parma, urmează să primească 10% din salariul lui pe următoarea perioadă

Anamaria Prodan susține că Dennis Man a fost amenințat

Cunoscutul impresar susține faptul că atât fotbalistul cât și tatăl său au fost amenințați de către verii Becali.

„Ieri l-au terorizat pe Dennis și taică-su să rupă contractul cu mine și să semneze cu Giovanni. L-au amenințat că nu se mai face transferul. Am vorbit astăzi o oră, aseară 4 ore. Erau disperați. Le-a zis Dennis Man foarte clar în față că nu va rupe contractul cu mine orice se va întâmpla. L-au obligat să scrie o hârtie acum, să stea Giovanni lângă el la contract, doar de disperare să își ia Giovanni Becali niște bani”, a mai adăugat Anamaria Prodan.

Potrivit spuselor Anamariei, Dennis Man a susținut că ”nu are cum să mă oblige nimeni să semnez cu Giovanni Becali, eu sunt sub contract cu dumneavoastră”. Tot atacantul i-a mai povestit Anamariei Prodan faptul că tatăl lui a crezut că urmează să plece cu capul sus de la FCSB, în schimb, plecarea lui a fost una urâtă.

”Eu nu mai pot să lucrez cu Gigi Becali, este dezamăgirea mea. Într-adevăr, îmi pare rău să spun, nu are nimic sfânt în el. Domnule Becali, știu că ascultați: ceea ce vă spun eu acum e că nu sunteți un om al lui Dumnezeu. Este un om de afaceri care trădează și face rău. Atât. Eu când spun lucrurile astea mi le asum. Dacă avea demnitate, nu avea cum să oblige jucătorul să rupă un contract – Anamaria Prodan.

Urmăriți Impact.ro și pe