Gigi Becali vrea să se retragă definitiv la mănăstire. Decizia luată de latifundiarul din Pipera: “Nu ştie nimeni de locul ăsta”

Adina Saleh / 21.01.2021, 14:15
Gigi Becali vrea să se retragă definitiv la mănăstire. Decizia luată de latifundiarul din Pipera: “Nu ştie nimeni de locul ăsta”

Gigi Becali a făcut anunțul care a uimit o țară întreagă. Omul de afaceri vrea să se retragă definitiv la mănăstire.

Controversatul afacerist apare din ce în ce mai rar în atenția publicului. Dacă în trecut era prezent pe la toate televiziunile, în calitate de invitat, în ultima perioadă patronul FCSB este tot mai discret în ce privește viața sa persoanală.

Bineînțeles că nu a dispărut complet de pe micile ecrane, el mai are intervenții telefonice în direct la TV, unde, în ultima vreme se axează mai mult pe discuții legate de noul coronavirus. Afaceristul a adus des în discuție tema medicamentelor produse în India, despre care el susține ca ar fi vindecat multe persoane, printre care inclusiv pe mama omului de afaceri.

Conform Ziare.com, Gigi Becali ar refuza dialogurile legate de fotbal și susține că intenționeaza să se retraga într-o mănăstire pentru a-si petrece restul zilelor.

Decizia sa a fost deja împărtășită apropiaților săi, iar peste câțiva ani latifundiarul intenționează să se retraga la un locaș de cult din județul Vâlcea, scrie sursa.

Afaceristul în vârstă de 62 de ani este pasionat de păstorit si de creșterea oilor, pasiune pe care o are încă din fragedă pruncie. Bărbatul deține în Oltenia niște terenuri și câteva sute de oi, pe care le vizitează destul de des.

Tot acolo Gigi Becali a construit și o mănăstire, într-un loc izolat, după cum reiese din spusele sale.

„Am construit o manastire in taina, una de care nu stie nimeni. Trebuie sa mergi o ora pe poteca”, spune anul trecut, Gigi Becali.

Mănăstirea este localizată în satul Patrunsa, ce aparține de comuna Barbatesti, din judetul Valcea. Iar pentru a ajunge acolo trebuie să o iei la pas, cel mai probabil din cauza drumului impracticabil.

 

Gigi Becali vrea să se retragă definitiv la mănăstire. Decizia luată de latifundiarul din Pipera:

Gigi Becali vrea să aducă medicamentul anti-Covid în România

Afaceristul este foarte convins de faptul ca medicamentul despre care a tot vorbit si despre care susține ca și-ar fi tratat familia si cu ajutorul căruia s-ar fi vindecat mai mulți apropiați de ai săi de Covid-19 ar fi un beneficiu pentru populația fin România.

Gigi Becali vrea să aducă în țară acest medicament și să-l introducă în farmacii. Arbidol, medicamentul despre care este vorba a fost deja procurat din Rusia și adus în țără, însă ar fi încă blocat la vamă.

„Am 40-50 000 de flacoane in vama si nu-mi dau voie sa intre in Romania, nu am primit aprobare scrisa de la Ministerul Sanatatii.
Am vorbit cu un lant de farmacii sa-l bagam fara adaos, ca sa poata si omul de rand sa cumpere aceste pastile.

Mai ales, pentru cei care se trateaza acasa. Arbidol am putea face si in tara, ca e simplu, dar e ieftin. Am putea face pentru toata Europa”, a spus Gigi Becali conform sursei precizate anterior.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI