Ce spun italienii despre Dennis Man, jucătorul FCSB care semnează cu Parma. A ajuns deja în Peninsulă

Cristian Cojocaru, Gabriel Peneș 28.01.2021, 10:26
Ce spun italienii despre Dennis Man, jucătorul FCSB care semnează cu Parma. A ajuns deja în Peninsulă

Gigi Becali a reușit să facă transferul sezonului. Jucătorul FCSB, Dennis Man, semnează cu italienii de la Parma. Astăzi, românul ajunge în Peninsulă, iar dacă totul merge conform planului, acesta urmează să semneze un contract pe cinci ani.

Vedeta FCSB este Dennis Man care urmează să semneze cu italienii de la Parma

Golgheterul ajunge în Serie A și urmează să semneze cu Parma care se luptă pentru a evita retrogradarea. Subiectul foarte dezbătut în ultimele zile, urmează ca astăzi să fie scris cu negru pe alb, după ce Dennis Man va ajunge în Italia. Gigi Becali a afirmat că a reușit să obțină 13 milioane de euro pe una dintre perlele sale.

”Suma este 13 milioane de euro, nu pot să vă spun mai mult. Ieri era vorba despre 15 milioane, iar acum e vorba de 13 milioane. Am scăzut eu două milioane, Man va juca duminică pentru Parma Va avea un salariu de aproape 1 milion de euro pe an și va semna pe patru sezoane și jumătate. La ora asta, contractele sunt semnate, sunt oficiale. Totul s-a pus pe hârtie, patronul lor n-a schimbat nimic. Mai trebuie să semneze Man”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Gigi Becali a renunțat la scrisoarea de garanție bancară pe care urma să i-o ceară finanțatorului celor de la Parma, Tanner Krause. Când a aflat de cererea patronului FCSB, americanul s-ar fi simțit jignit. Între timp totul pare să se fi rezolvat, astfel că Dennis Man pleacă astăzi în Italia.

Fanii Parmei sunt entuziasmați de transferul lui Dennis Man, sperând că golgheterul va face diferența în Serie A
Fanii Parmei sunt entuziasmați de transferul lui Dennis Man, sperând că golgheterul va face diferența în Serie A

Salariul lui Dennis Man va fi de 1,2 milioane de euro

Potrivit celor de la Digi Sport, Dennis Man va lua direcția Peninsulei astăzi. Tot astăzi va face și examenul medical, iar dacă totul decurge cum trebuie, acesta va semna contractul pe cinci ani. Salariul golgheterului este estimat la 1,2 milioane de euor pe stagiune. Dennis a reușit să îl depășească pe Nicolae Stanciu, unl dintre cei mai scumpi jucători români.

Dacă pentru transferul lui Stanciu la Anderlecht, s-au plătit 10 milioane de euro, pentru tânărul de 22 de ani s-au plătit cu două milioane de euro peste Stanciu. Parma este amenințată cu retrogradarea, iar punctele sunt extrem de importante pentru echipă. O primă șansă de a câștiga puncte, va fi sâmbătă la 19:00, atunci când se va disputa meciul cu Napoli.

Fanii Parmei sunt entuziasmați de transferul lui Dennis Man, sperând că golgheterul va face diferența în Serie A. Mai mulți suporteri și-au exprimat bucuria prin intermediul platformei Twitter.

”Dennis Man vine la Parma și în viitor îl va înlocui pe Gervinho. E o promisiune uriașă”, a scris un suporter pe Twitter.

”Super mișcare pentru el și pentru Parma. Cu el și cu Gervinho pe benzi, fotbalul antrenorului D’Aversa ar putea deveni entuziasmant” și ”E un potențial uriaș, un excelent tânăr fotbalist” au fost alte două reacții pe Twitter.

”Cu Man și Mihăilă putem produce două talente foarte mari”, a comentat un alt fan, arată Digi Sport.

Urmăriți Impact.ro și pe