Ana Baniciu a dezvăluit ce viciu are viitorul ei soț. Nu o deranjează, deși câteodată nu se poate discuta cu el

Andrei Simion 30.11.2022, 11:23

Ana Baniciu a dezvăluit ce viciu are viitorul ei soț, DJ-ul Edy Kovacs, cu care are o relație de doi ani. Vedeta a spus că deși nu o deranjează acest obicei al partenerului ei de viață, câteodată nu se poate discuta cu el.

Ana Baniciu, despre viitorul ei soț

Ana Baniciu a spus că ea și viitorul ei soț sunt norocoși, deoarece seamănă foarte mult, așa că nu au foarte multe păreri diferite. Vedeta este de părere că e important ca partenerii de viață să se asemene.

„În rest, să se iubească, să se respecte. Noi nu ne-am certat niciodată până acum și nici nu vreau să o facem. Fiecare ceartă pune câte o cărămidă neagră în creșterea unei relații, dar noi ne distrăm și vrem să avem o viață liniștită, să fie o bucată din puzzle frumoasă!

Dacă există respect și prietenie, e prietenul meu cel mai bun, atunci lucrurile nu au cum să se dezvolte pe un drum greșit. Cred că totul e bine”, a spus Ana Baniciu.

Ana Baniciu
Ana Baniciu

Ce viciu are viitorul soț al Anei Baniciu

Ana Baniciu a dezvăluit că DJ-ul Edy Kovacs are un viciu – se joacă FIFA încontinuu, în timpul iernii. Însă, ea a precizat că nu o deranjează acest lucru și că nu își dorește ca viitorul ei soț să se schimbe pentru ea.

„Se joacă FIFA încontinuu, iarna. Dar pe mine nu mă deranjează, de aia zic că eu nu am venit să îl schimb pe el sau să îi schimb lui viața, că e cu mine. Nu, el trebuie să fie la fel cum era, să facă ce își dorește, la fel și eu!”, a adăugat vedeta.

La finalul lunii trecute, Ana Baniciu a fost prădată de hoți la Timișoara, acolo unde a susținut un concert. Artista s-a trezit cu mașina spartă. Vedeta a povestit că a alergat după aceștia prin parc, alături de polițiști.

Urmăriți Impact.ro și pe