Ana Baniciu, prădată de hoți la Timișoara. A început să alerge după ei prin parc, în ținută de divă

Anca Manolica 24.10.2022, 18:31
Ana Baniciu, prădată de hoți la Timișoara. A început să alerge după ei prin parc, în ținută de divă

Ana Baniciu a avut un sfârșit de săptămână de coșmar. Plecată la Timișoara, acolo unde a susținut un concert, artista s-a trezit cu mașina spartă. Hoții i-au furat mai multe bunuri artistei, printre care și un obiect care avea o mare valoare sentimentală. Vedeta a povestit cum a alergat după aceștia prin parc, împreună cu politiștii.

Ana Baniciu, întâmplare nefericită la Timișoara

Fiica cunoscutului Mircea Baniciu a trecut prin clipe neplăcute weekend-ul acesta, la Timișoara. Aici a avut de susținut un concert, fiind primită de public cu brațele deschise și multă căldură. Din păcate, situația s-a schimbat la 180 de grade atunci când artista a descoperit că hoții i-au spart mașina.

Într-o postare pe contul său de Instagram, Ana Baniciu a relatat toată întâmplarea. Prădătorii au plecat cu multe bunuri de valoare, printre care portofelul și căștile AirPods, lăsându-i totuși actele și cartea de identitate. Vedeta s-a panicat la început și a alertat imediat Poliția. Din fericire, căștile au putut fi localizate prin GPS, astfel că autoritățile au putut vedea traseul răufăcătorilor până la un punct.

Ana Baniciu a fost prădată de hoți, în timpul unui concert
Ana Baniciu a fost prădată de hoți, în timpul unui concert

A început să alerge după ei prin parc, în ținută de divă

Blondina a povestit amuzată că, deși era îmbrăcată ca o divă, având o ținută de scenă elegantă și tocuri înalte în picioare, ea s-a alăturat polițiștilor pentru a îi găsi pe hoți printr-un parc.

„Am avut o noapte furtunoasă, noaptea trecută, în Timișoara pentru că am avut un eveniment aici, am cântat și în timp ce cântam niște băieți tare drăguți mi-au umblat la mașină, mi-au furat geanta, însă mi-au lăsat portofelul cu actele, altfel rămâneam și pe aici, că nu mai aveam buletin.

Am sunat la 112 și a venit poliția. În geantă aveam niște AirPods, care după cum știți căștile astea se pot localiza de pe telefon, i-am localizat până într-un punct când probabil au aruncat căștile într-un parc. Să mă vedeți cu poliția noaptea prin parc. Să mă vedeți pe mine pe tocuri noaptea prin parc cu cei doi polițiști care au venit și au fost tare drăguți și au venit mine în căutare.”, a povestit Ana Baniciu pe Instagram.

Din păcate, printre lucrurile furate s-a aflat și o geantă, la care vedeta ținea extrem de mult. Deși nu conținea bani, piesa de lux avea o valoare sentimentală mare, fiind un cadou primit de la iubitul ei, Edy.

Cântăreața este recunoscătoare nimeni nu a pățit nimic, dar a ținut totuși să le transmită o urare „de bine” hoților: „Le doresc să le cadă mâinile”, a mai adăugat frumoasa blondină.

Citește și Ana Baniciu, apariție de infarct într-o ținută îndrăzneață. Fanii de pe internet au încins secțiunea de comentarii. Foto!

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...