Alina Pușcău l-a făcut de ruşine pe Vin Diesel. Acesta este motivul pentru care românca l-a părăsit

Iancu Andreea 17.02.2021, 14:43

Nu numai Mădălina Ghenea a reușit să succească mințile bărbaților celebri de la Hollywood. Și Alina Pușcău, fosta concurentă de la Ferma, se poate mândri cu relația cu actorul Vin Diesel. Deși au trăit o poveste de dragoste intensă, cuplul a decis să se separe. Vedeta a dezvăluit care a fost adevăratul motiv pentru care i-a dat papucii unuia dintre cei mai râvniți actori americani.

Alina Pușcău, o viață marcată de certurile cu tatăl său

Frumoasa vedetă a dezvăluit recent că urmează să se căsătorească, frumosul eveniment urmând să aibă loc chiar anul acesta. Deși nu a povestit despre identitatea bărbatului care i-a furat inima, Alina Pușcău a mărturisit detalii despre motivul despărțirii de unuia dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, Vin Diesel. În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, fosta concurentă de la Ferma a vorbit și despre dificultățile din relația sa cu tatăl ei, cu care a fost certată o bună perioadă de timp.

Cu tatăl meu am avut o poveste de familie în care ne-am certat, iar eu n-am mai vorbit apoi cu el timp de 5 ani de zile. Mai târziu am primit un telefon în care mi s-a spus că a murit. Atunci am învățat de la viață că întotdeauna trebuie să lași o poartă deschisă. Chiar dacă ești supărat pe oricine. Trebuie să ierți și să te ierți pe tine în primul rând. Să accepți situația. Doi ani mi-a fost foarte greu. De-acolo s-a schimbat tot. (…) Nu mai aveam orgoliu, a povestit Alina Pușcău.

Dat fiind faptul că a trecut prin momente dificile în toată perioada în care nu îi vorbea tatălui său, după decesul acestuia, Alina a fost nevoită să învețe să se accepte așa cum este și să se ierte pe sine. Totuși, oportunitatea de a intra în lumea Hollywood-ului a constituit o nouă provocare pentru vedetă. Pentru a se ține departe de experiențele neplăcute, Alina Pușcău a ales să nu se dezvăluie complet, ci să poarte o mască.

În Hollywood, eu am pus o mască pentru că dacă nu puneai masca asta, toată lumea își bătea joc de tine. Trăgea de tine, nu te respecta. (…) A trebuit să fiu fata mereu fericită, dar înăuntru eram broken, a mai spus actrița.

Actrița a participat la competiția Ferma, de la PRO TV
Actrița a participat la competiția Ferma, de la PRO TV

Care este motivul pentru care vedeta a rupt relația cu Vin Diesel

Marcată de experiențele din trecut, Alina Pușcău a dobândit o teamă de căsătorie și de a deveni mamă. De asemenea, o singură greșeală era necesară pentru ca totul să se prăbușească în jurul ei. Același lucru s-a întâmplat și cu relația pe care actrița a avut-o cu celebrul star Vin Diesel.

Din cauza tiparului familial și a tatălui meu, mi-era frică de căsătorie, mi-era frică să am copii. (…) Am suferit. Mă duceam acasă și plângeam. Eram rănită. Dar n-am vrut să arăt. Dacă cineva îmi greșea o dată se termina. Vin Diesel a făcut o singură greșeală și s-a terminat. M-a invitat la părinții lui de Crăciun. Un prieten de-al lui a zis că prietena lui l-a lăsat și că vor să meargă toți, ei și alți prieteni, în Miami. Mi-a zis: ‘Te superi?. I-am zis nu, dar bineînțeles că m-am supărat. Din cauza aia s-a terminat relația, a mărturisit Alina Pușcău.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...