Alina Pușcău, concurenta de la Ferma, face declarații incendiare despre relația cu Vin Diesel. Cum l-a cucerit fotomodelul pe celebrul star

Alina Puscau s-a iubit cu Vin Diesel

Frumoasa Alina Pușcău este prietenă cu celebrul actor de la Hollywood Vin Diesel. Mai mult, cei doi au fost îmreună pentru o perioadă, dar relația nu a mers așa cum trebuia, însă românca spune că au rămas în relații bune și încă mai țin legătura.

Alina Pușcău s-a iubit cu Vin Diesel

Alina Pușcău a fost eliminată din nou de la emisiunea Ferma. Bruneta a fost chiar prima care a părăsit celebra emisiune de la Pro TV, după ce a picat la duel cu Viviana Sposub. Cele două au fost primele concurente care au intrat la duel în show-ul Ferma. Orășeni vs săteni.

Alina Pușcău a acordat un interviu pentru Click în care a vorbit despre cariera ei, dar și despre relația pe care a avut-o cu celebrul Vin Diesel. Chiar dacă a avut loc acum 15 ani, cei doi sunt încă în relații bune și chiar in legătura. Vedeta a locuit mult timp în Statele Unite, de care o leagă amintiri foarte plăcute, mai ales de viața de la Hollywood.

Alina Puscau s-a iubit cu Vin Diesel

Alina Puscau s-a iubit cu Vin Diesel

”E un om extraordinar, pasionat de ceea ce face şi un prieten minunat”

”Este o viaţă frumoasă. Depinde de moment: petrecerile Oscar sau în general. Am fost şi la petrecerile de la Oscar. Fiecare zi petrecută acolo a fost o experienţă deosebită. L-am cunoscut pe Vin Diesel acum 20 ani, când nu era încă un superstar. Am fost prieteni timp de doi ani şi apoi am fost într-o relaţie. E un om extraordinar, pasionat de ceea ce face şi un prieten minunat. Ţinem legătura”, a declarat Alina Pușcău.

L-a cunoscut și pe Jason Momoa, despre care spune că este un timp deosebit și foarte atrăgător.

”Am jucat în “Conan The barbarian”, acum 10 ani. Jason este un om extraordinar, de asemenea. La acel moment credeam că filmul va fi succesul lui de bază. Dar, iată, ani mai târziu, succesul a venit odată cu rolul lui “Aquaman”, din filmul cu acelaşi nume. El arată foarte bine, după cum fiecare dintre noi a putut observa, atunci m-a ajutat foarte mult cu sfaturi şi idei”, a mai declarat vedeta.

Alina Pușcău, model Victoria’s Secret şi Ralph Lauren

Din păcate, și pandemia de coronavirus a prins-o pe Alina tot în Statele Unite ale Americii, de unde nu a mai putut să plece timp de trei luni.

”În Los Angeles, am stat timp de 2 luni în casă cu o prietenă şi nu am putut deloc să ies. Apoi am stat la Miami, în izolare, practic vreo 3 luni nu am putut pleca de acolo. Fiind doar eu şi o prietenă într-o casă foarte mare, am fost nevoite să ne adaptăm: găteam, făceam curat, ne făceam părul, unghiile. A fost o schimbare majoră, fiind singure. Colega mea este din Albania şi ne-am apropiat foarte tare în această perioadă”, a spus Alina.

La 16 ani, Alina Pușcău a câştigat Elite Model Look, apoi a plecat la Nisa unde a câştigat concursul internaţional şi timp de 20 ani a lucrat pentru diferite companii de modelling, după cum chiar ea recunoaște.

”Am lucrat pentru Victoria’s Secret şi Ralph Lauren! Iar apoi am descoperit lumea actoriei, unde acum am mai multe contracte decât în modelling. De asemenea, am cochetat şi cu lumea muzicii pentru o melodie în urmă cu câţiva ani”.

Vedeta a lăsat să se înțeleagă că momentan nu este implicată în nicio relație, concentrându-se mai mult pe …dragostea de sine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI