Alexandru Arșinel, anunţ trist după 60 de ani de scenă. Declaraţia îngrijorătoare a fiului marelui actor: „Această variantă nu mai există” (Exclusiv)

Ioana Bucur 28.06.2022, 20:28
Alexandru Arșinel, anunţ trist după 60 de ani de scenă. Declaraţia îngrijorătoare a fiului marelui actor: „Această variantă nu mai există” (Exclusiv)

Momentul în care a împlinit nici mai mult nici mai puțin de șase decenii de activitate, a venit cu un anunț pe care admiratorii marelui artist nu și-ar fi dorit să îl audă. După 60 de ani pe scenă, Alexandru Arșinel a luat o decizie clară. Fiul actorului și-a luat rolul de purtător de cuvânt al familiei și a oferit o declarație îngrijorătoare, în exclusivitate, jurnaliștilor redacției Playtech – Impact.ro.

Ce s-a aflat despre Alexandru Arșinel, după 60 de ani pe scenă

Este unul dintre cei mai cunoscuți și respectați actori ai teatrului și filmului din România. În 2022, în momentul în care Alexandru Arșinel a împlinit 60 de ani de activitate, familia marelui artist a făcut o declarație îngrijorătoare.

Se pare că actorul se pregătește să spună ultimul adio scenei care l-a consacrat, în condițiile în care vârsta și afecțiunile cu care se luptă de ceva vreme și-au pus amprenta asupra sănătății sale.

Este o situație deloc dorită de unul dintre cele mai mari staruri ale teatrului românesc de revistă, din întreaga sa istorie. În prima parte a lui 2022, Alexandru Arșinel s-a străduit în câteva rânduri să fie prezent la întâlnirea cu marele public.

Ne amintim că în luna februarie, fostul director general al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” a trebuit să facă un pas înapoi. Actorul nu a mai fost capabil de a-și susține rolul din spectacolul „Hai, Hai România”, un show a cărui regie o și semnează.

Alexandru Arșinel, anunţ trist după 60 de ani de scenă. Declaraţia îngrijorătoare a fiului marelui actor: „Această variantă nu mai există” (Exclusiv)

„Această variantă nu mai există!”

Redacția Playtech – Impact.ro a încercat să afle din partea familiei îndrăgitului actor care este starea acestuia de sănătate. Asta în condițiile în care nu mai răspunde nici măcar la telefon. În cele mai recente fotografii, artistul apare deplasându-se cu ajutorul unui scaun cu rotile.

„Tata e conștient și ținem împreună lucrurile sub control”, a sunat declarația obținută din partea lui Cristian Arșinel, fiul cel mic al actorului. El a evitat să ofere alte amănunte, precizând că este vorba despre o decizie familială, potrivit playtech.ro.

Întrebat despre șansele ca tatăl său să mai urce pe scenă în viitor, acesta a spus că: „Nu se mai întoarce la teatru! După mine, această variantă nu mai există!”.

El a lăsat să se înțeleagă că nu aceasta este dorința actorului, ci a condiționărilor fizice pe care le traversează Alexandru Arșinel. Ca atare, a lăsat deschisă portița unei surprize în cazul în care voința tatălui va reuși să treacă peste actuala sa stare sa generală, una delicată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...